Eylem Canpolat, noua scenaristă a serialului „Fiica Ambasadorului„ a răspuns întrebărilor Medya Tava.

Care este motivul pentru care schimbarea de actor și schimbarea de scenarist au loc simultan?

Deținătoarele poveștii Sefirin Kızı și-au exprimat dorința de a pleca. La cererea conducerii postului de televiziune eu și Ozan Aksungur am preluat scenariul. Cu mare emoție și cu speranța să putem lucra cu Engin și Neslihan. Dar, din păcate, Neslihan avea o afecțiune care dura de câteva luni, iar noi am aflat abia când am fost incluși în echipă. Neslihan ne-a anunțat că nu mai poate continua deoarece i-a fost rău. Trebuia să intre un nou personaj. De ani de zile, cel mai mare vis al meu era să lucrez din nou cu Tuba și Engin. Tuba nu ne-a dezamăgit. Am gândit împreună un personaj profund și special.

După ani de zile, îi aduceți iar împreună pe Engin Akyürek și Tuba Büyüküstün. Este ceva foarte ambițios. Sunt mari așteptări. Ați avut îngrijorări?

Am mai multe visuri decât griji, aidoma copiilor. Pornim pe un nou drum împreună cu prietenii. Cu multe incertitudini deoarece e puțin timp pentru pregătire. Dar, ca echipă de scenariști, avem mari emoții. Vom deschide o nouă poartă în poveste în care am crezut și ne-a atins inima. Sper să le placă și telespectatorilor. Avem mare încredere în regizorul nostru Emre Kabakuşak, producătorii Nazlı și Saner, totți prietenii actori, cei ce se ocupă de muzică și cei de la platouri, angajaților de la birou și post producție. Avem alături de noi o echipă legendară care a reușit imposibilul. Avem mare noroc. Sper ca și lor să le fie bine cu noi. Ne-au sprijinit cu toții pentru ca proiectul să continue cu emoție.

Ce se va schimba odată cu dumneavoastră? Sürprizler var mı? Telespectatorii vor fi surprinși?

Fiecare scriitor are atitudinea sa, visurile sale, modul de a privi personajul. Când se schimbă condeiul, se schimbă și lumea. Și noi, ca echipă, avem de spus noi povești. Sperăm să fim și noi o stație frumoasă pentru public în călătoria Sefirin Kızı.

Ce reacții ați primit de la fani în social media?

Eu sunt de părere că publicul este celălalt rol principal. Oricum, săptămânal primim calificativ. Este natura muncii noastre. Urmăresc să văd de ce ne-au lăsat sau nu în inima lor. Citesc. Încerc să înțeleg. În perioada pandemiei, publicul este mai pasionat. Pentru că, din păcate, ni s-a schimbat stilul de viață. Preferăm să fim în fața ecranului mai mult decât a sta la cafenea cu un prieten. Vedem personajele de pe micul ecran mai mult decât ne vedem familiile și prietenii. Eu primesc în general reacții frumoase din partea publicului. Să fie sănătoși și să existe întotdeauna.

Ce mesaj aveți pentru public?

Să ne urmărească:-)