Anul a început bine pentru îndrăgitul actor Kıvanç Tatlıtuğ. Acesta a fost achitat, din lipsă de probe, în dosarul în care era suspect de evaziune fiscală din cauza contabilului care a înregistrat, pentru anul 2012-2013, în contul de comerț al contabilității firmei, deși nu a avut activitate comercială, facturi false emise de firme de consultanță.

Procurorul audierii, care și-a dat avizul cu privire la fond, a declarat că nu există dovezi suficiente pentru pedepsire și a cerut achitarea acestuia.

Instanța a decis achitarea sa, invocând că, departe de orice suspiciune că infracțiunea ar fi fost comisă de Tatlıtuğ, nu există dovezi convingătoare. (CNN Türk)

PS. Nu știu dacă acest contabil este unul și același Erdal Doğan, cel care l-a prejudiciat cu suma de 3.500.000 TL deoarece nu a plătit impozitele pentru care a încasat bani de la actor.

Kıvanç Tatlıtuğ a depus plângere împotriva acestuia, așa cum au făcut și prezentatoarea de televiziune (și model) Çağla Şikel şi actorul Şafak Sezer care, de asemenea, au fost prejudiciați.

Contabilul escroc (conform Hürriyet) a fugit în America.