Elçin Sangu a interpretat, pentru serialul „İyi günde kötü günde/La bine și la greu”, o parte din melodia „‘Gelevera Deresi/Pârâul Gelevera’. Melodia provine din Zona Mării Negre și actrița, absolventă, așa cum știți, de Conservator- Operă, o interpretează în dialectul zonei.

  • Sunteți cel mai compatibil și minunat cuplu dintre câte am văzut. Văd cât de mult te poate iubi. (Leyla cuplului)
  • Îți cer un singur lucru. Nu mă necăji. (Melisa lui Sarp)
  • Mi-am luat adio de la el în seara asta. Renunț, Seda. (Leyla Seda-ei)
  • ♫ Iubitul meu, dragostea ta îmi frânge inima/Nu te-ai gândit nciodată?/Nu te-ai gândit niciodată?/Iubirea ta plânge așa…„ (cântă Leyla)

Pe de o parte Leyla, cea care este nevoită să organizeze nunta bărbatului care a părăsit-o la cununia civilă, pe de altă parte Sarp, cel care ascunde de toată lumea motivul plecării de atunci, iar întrei ei Melisa, care habar nu are de toate acestea și își face visuri de nuntă. Ironia sorții le încurcă atât de tare viețile celor trei, încât merită un bravo cel care le descurcă.

*****

Când Leyla află că Sarp i-a cerut Aslıhan-ei să transfere altcuiva sarcina de a organiza nunta, se enervează extrem de tare. Pe de o parte, nu vrea să renunțe la joc, iar pe de altă parte, este ca o tortură să lucreze în același mediu cu Sarp. Leyla decide să urmărească semnalele pe care viața i le dă și astfel va decide dacă își va da demisia sau nu. Sarp are cu totul alte planuri. Pentru a o îndepărta pe Leyla, îi înlesnește primirea unei foarte bune oferte de job. Odată cu primirea acestei oferte, Leyla devine foarte confuză. Oare va accepta oferta și va pleca?