ACTORI TURCI

Va fi un sezon cu mult peste cel trecut


Din interviu acordat de MURAT YILDIRIM lui Hakan Gence de la cotidianul HÜRRİYET.

  • De 16 ani sunteți unul dintre cei mai faimoși actori ai Turciei. Ce fel de povară e aceasta?

M.Y.- Îmi amintesc momentele când nu puteam face față stresului cauzat de proiectele anterioare. Seriozitatea de a dori să fac mai bine decât am făcut-o, există și azi. Pentru aceasta, am nevoie de un scenariu bun, apoi de un mediu cu energie bună. Aceste condiții sunt îndeplinite azi în serialul nostru RAMO.

– Suntem cu toții martori la partea sclipitoare a profesiei dumneavoastre. Ce există în partea nevăzută?

M.Y.- Pot spune că există o lume grea cât nu-ți poți închipui. Dar trebuie să spun că mi-e greu să înțeleg actorii care sunt revoltați că lucrează în condiții grele.

– De ce?

M.Y. Pe cine și cui reclamă? Problemele din sector trebuie să se vorbească în sector, nu celor care trăiesc din salariul minim! Altfel, toată lumea deține matematica prin care să înmulțească suma pe care o luați cu patru și să calculeze cât luați lunar.

– Ce fel de luptă ați dus pe acest drum parcurs de dumneavoastră?

M.Y. Niciodată nu am gândit să apar în mondenități pentru a-mi ușura ascensiunea. Mintea mea a funționat doar pentru a fi observat datorită prestației mele actoricești. În acea perioadă, am trăit greutăți neînchipuite, dar a fost alegerea mea. Partea grea necesită un drum mai lung. Acum văd niște actori noi care vor să devină star în trei-cinci episoade. Și lupta lor, dusă prin intermediul social media, va fi grea.Războiul dus împotriva greității de a nu ști exact ce ești. Eu mi-am câștigat rezistența pe acest drum.

– Fiecare personaj căruia îi dați viață este perceput drept realist de public. Aveți o tehnică specială?

M.Y. Întâi trebuie să cred în scenariu. Dacă eu cred, fiind unul dintre cei care cred cel mai greu, atunci mulți vor crede în mine. Ar trebui să fiu impresionat privindu-mi jocul. Nu fac multe pregătiri pentru rol. Jucând, încerc să trăiesc momentul. Iar aceasta implică un pic de surpriză.

-Sunteți foarte îndrăgit în Orientul Mijlociu. Ce sentimente nutriți în această privință?

M.Y.- De mai bine de zece ani, această iubire a depășit cu mult Orientul Mijlociu. Din America de Sud până în Rusia și până în țările africane, De pildă, în Spania, filmul cu cel mai mare rating a fost cel în care am jucat cu Fahriye Evcen ‘Sonsuz Aşk/Dragoste nesfârșită’. Nici nu mai pot ține pasul. Mă întreb dacă lumea e mica. Dar nu este. Sunt proiecte foarte mari pe care vreau să le realizez. Vreau să ajung în mai multe țări.

– Ce noi proiecte aveți?

M.Y. Sunt concentrat la RAMO. Va fi cu mult peste cel trecut. Nu spun ușor așa ceva, dar publicul va avea parte de un sezon bun.

Categorii:ACTORI TURCI

Etichetat ca:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.