ASLI BAȘAR scrie în Dizi Doktoru în calitate de om de comunicare al serialului “İyi Günde Kötü Günde/La bine și la greu” aducîndu-ne primele  indicii despre serial după ce ne spune că, în noul sezon, comediile romantice vor fi o alternativă puternică la serialele care ne oferă dramă, acum, când din întreaga lume vin atâtea vești proaste, e momentul să se aducă zâmbetul pe fața telespectatorului, că cel puțin una dintre cele care sunt acum în difuzare își va continua parcursul și la toamnă, iar altele noi vor începe filmările curând.

Ședința foto pentru afiș și tot ceea ce înseamnă PR și materiale pentru promovare a avut loc înainte de Bayram.

“İyi Günde Kötü Günde/La bine și la greu” este cu consistență atât din punct de vedere al poveștii, cât și al distribuției:Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Yasemin Allen, Nergis Kumbasar, Şenay Gürler, Derya Alabora.

ASLI BAȘAR scrie că nu este suficient ca actorii să fie buni și iubiți, ci este importantă și compatibilitatea, căldura și comunicarea dintre aceștia, ceea ce se vede foarte clar încă de la ședința foto pentru afiș.

Mai scrie că pregătirile au fost vreme îndelungată, s-au ales costumele, au fotografiat, au așteptat, au încercat și iar au fotografiat și iar au așteptat. Și nimeni nu a reclamat nimic.

La lectura scenariului, totul a fost foarte fluent și plăcut. Toți actorii se potrivesc foarte bine pentru rolurile pe care le au.

Nergis Kumbasar va fi mama lui Ozan Dolunay, Şenay Gürler va fi mama Yasemin-ei Allen, iar Derya Alabora va fi mama Elçin-ei Sangu.

bandicam 2020-08-02 12-10-46-267

Ne vom distra foarte mult cu trei reputate actrițe.

Despre Elçin Sangu, autoarea articolului scrie că este foarte disciplinată, îi place mult ceea ce face și este foarte muncitoare. Are o energie compatibilă atât cu Ozan, cât și cu Yasemin.

66_9

Serialul va fi difuzat din prima săptămână a lunii septembrie.

569_1