Kıvanç Tatlıtuğ a participat la sesiunea live a Platformei Global Compact a Natiunilor Unite- Turcia și a vorbit despre fascinația sa pentru natură, dar nu s-a limitat la aceasta.

A mulțumit tuturor celor care sprijină acest efort de conștientizare și a spus că fiecare viețuitoare are dreptul la viață.

„Pasiunea mea pentru verde și albastru este încă din copilărie. Acest fapt este știut de toți cei care mă cunosc. Cred că ecosistemul este un întreg.  Susțin că toate speciile de vietăți care compun Ecosistemul, au drept egal la viață. În același timp, gândesc că oamenii și instituțiile trebuie să respecte dreptul la viață al tuturor viețuitoarelor.

Subliniind importanța dreptului naturii la viață, Kıvanç Tatlıtuğ a precizat că ființele umane ar trebui să trăiască laolaltă cu toate speciile. Actorul consideră conștientizarea societății drept o responsabilitate a sa și a declarat că dorește să sensibilizeze această chestiune pentru fiecare individ.

Afirmând că este esențial ca toate obiceiurile de producție și consum să fie revizuite și reînnoite, actorul a mai spus: „Nu trăim distrugând, trebuie să învățăm să trăim producând. Locul acesta este foarte clar.  Atâta timp cât nu se asigură, pentru fiecare individ care trăiește pe pământ, pentru cetățeanul lumii, egalitate, libertate, pace, prosperitate și dreptate, niciunul dintre noi nu se va simți fericit și sigur.”

 

 

 

bandicam 2020-06-18 18-17-31-509