Adminul unei pagini de fan Elçin Sangu a dat dovadă de vigilență observând gafa moderatoarei Esra Erol, de la ATV, care, avându-l ca invitat pe Mustafa Ulu, un bărbat părăsit, pentru a doua oară, de soția sa, pe nume Elçin, după șapte luni și jumătate de căsnicie, a rostit, în loc de Elçin Ulu, Elçin Sangu.

 Mustafa Ulu și Elçin Ulu sunt la a doua căsătorie, dar ea are doi copii din prima căsătorie. Când a dispărut de acasă, în urmă cu o lună, a luat cu ea și butelia mare.

Fiecare dintre cei din studio se întreba „De ce a luat și butelia?„, mai ales că este însărcinată în cinci luni jumătate, iar soțul părăsit a spus că bănuiește că unul Halil ar fi luat-o cu el și ea ar fi plecat mai mult de frică.

Mustafa și Halil au fost vecini de magazin. Ea l-a cunoscut pe Halil într-o zi și a fost convinsă să plece cu el.

Soțul a reușit să o contacteze telefonic, dar ea i-a spus să înceteze să o mai caute.

Mustafa încă mai speră și spune că o va ierta pentru fetița ce urmează să se nască.

 

Elçin Sangu a avut o reacție savuroasă pe Twitter:

„Butelia este foarte scumpă. Trebuia să fi plecat fără să o iau?„

Promo-ul pentru emisiunea de azi ne asigura că Elçin şi butelia cea mare au fost găsite!

Elçin Ulu, desigur!

 

PS. Soția a fost găsită, la fel și butelia. Spune că nu l-a părăsit, ci a fost gonită. A fost insultată de foarte multe ori. Butelia este a ei. Acum locuiește în casa lui Fatih, cel cu care nu are nicio relație, dar a vrut să o ajute să nu rămână pe străzi însărcinată și cu doi copii (din prima căsătorie). În aceeași casă locuiește și mama lui Fatih.

Am completat știrea imediat cum am aflat că butelia a fost găsită!

Sigur, ideea principală a articolului nu e butelia, cu atât mai puțin sărmana femeie, ci reacția îndrăgitei actrițe Elçin Sangu la gafa experimentatei moderatoare TV Esra Erol căreia poate pe cartonaș i s-a scris, în grabă, Elçin Sangu.