Sări la conţinut

Pentru Barış Arduç nu contează Valentine’s Day


Prezent la petrecerea zilei de naștere a actriței Hazal Filiz Küçükköse, Barış Arduç a stat de vorbă cu reporterii prezenți la eveniment.

Acesta a fost ȋntrebat despre ce program are de Ziua Ȋndrăgostiților.

R- Bună seara, domnule Barış.

B.A.- Bună seara, domnilor. Ce faceți? Ați obosit așteptând. Sunt bine. E ziua de naștere a Hazal-ei și am venit să o salut.

R-  Cum a fost decurs petrecerea?

B.A.- Frumos, plăcut, distractiv.

R- O fi primit și un cadou frumos…

B.A.- L-a primit, frățioare.

R- Se apropie 14 februarie?

B.A.- Astfel de zile nu prea contează pentru noi, de aceea nu avem niciun plan, niciun program. Voi sunteți bine, frații mei? Să vă ȋntreb și eu pe voi.

R- Slavă Domnului, suntem bine.

B.A.- Bun. Să aveți grijă de voi. Vă iubesc.

R- Ce face doamna Gupse? Filmul ‘Eltilerin Savaşı’ a depășit un milion jumătate.

B.A.- E bine. Se odihnește. Filmul merge bine, suntem bucuroși. Este prețios să primești răsplata muncii tale, de aceea suntem fericiți.

Bun, frații mei. Ne vedem. Serviciu ușor. Vă mulțumesc.

Sursa- TV100

 

 

5 comentarii »

 1. Fetelor, n-ati inteles! El nu sarbatoreste Valentine’s day, dar sarbatoreste Dragobelete. Eu zic sa ne aprovizionam cu cafea, ca ne trezim cu el si cu kardes-imii la usa blogului si ati vazut ce multi are! Iubi ramane acasa ca merita si ea odihna. Vine cand o sa sarbatoreasca el Valentine’s day….sigur noi o asteptam cu bratele deschise!

  Apreciază

 2. Într-adevăr, un gest foarte frumos din partea lui, Baris e mărinimos.Macrina, să ne rugăm să aibă noroc de un proiect foarte bun, longeviv, așa va fi și el fericit, iar noi vom fi și mai fericite, dacă îl vom vedea cât mai mult timp pe micul ecran.De-ar avea și el atât noroc pe cât de frumos este sufletul lui și pe măsura talentului cu care a fost înzestrat…🙏🏻

  Apreciază

 3. Frumoase gânduri Alina! Dar eu mi-as fi dorit sa-l întrebe despre proiectul din vara si nu de Valentine”s Day….oricum stim ca pentru el astfel de zile nu conteaza…..ah, da si păcat ca cei de la tv100 nu au dat filmarea completa când Baris a fost atent cu un copil sărman care vindea flori in fata localului! Nu se dezminte, un gest care-l caracterizează, bravo lui!
  O seara plăcută si mulțumim frumos, D-na Guler!:)

  Apreciază

 4. Mi-am amintit ceva…la BIAF Baris a făcut un compliment foarte frumos tuturor femeilor “Toate femeile sunt frumoase”, însă e un cadou ce se potrivește și pentru 8 Martie, dar o putem considera și o declarație de dragoste de Valentine’ s Day, de Dragobete și o putem asculta oricând dorim, ca pe o frumoasă melodie de dragoste.Oricum, el știe că sentimentul e reciproc și dacă ar învața lb. romană, chiar ne-ar putea cânta într-o bună zi “Mă iubește femeile!”😎

  Apreciat de 1 persoană

 5. Cât de bine am început să-l cunosc pe Baris, chiar dacă așa, de la distanță…mă așteptam la acest răspuns din partea lui.Drept să spun, mă bucur că a existat declarația de iubire doar fața de reporteri, știe el că altfel de dulcegării nu ne-ar fi făcut o mare plăcere.Glumesc!Mi-a plăcut mult acest interviu, scurt și cuprinzător și mi-a plăcut mai mult deoarece l-am văzut pe Baris și-n ipostaza de reporter monden și chiar se descurcă foarte bine, dar ce nu i-ar sta bine lui?Totuși, eu sunt egoistă și prefer să nu se reprofileze, încă avem nevoie de el pe micul ecran, cabuk!
  N-am fost la “Muzeul Părului” să-mi pun o dorința pe care cred că deja o știți cu toții, însă o voi scrie aici, pe blog, pentru că știu că așa se poate îndeplini mult mai repede…Baris geri donsun!🙂
  Mulțumim frumos pentru traducere, d-na Guler!😘🌹O zi minunată!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: