Sări la conţinut

„Dumnezeu care nu omoară, nu omoară.„

Scriam că Elçin Sangu va juca într-o comedie de cinema, Dokuz kere Leyla/De nouă ori Leyla, cu Haluk Bilginer şi Demet Akbağ.

Într-o poveste amuzantă, un om de afaceri bogat, Adem (Haluk Bilginer), se străduiește, de dragul tinerei sale iubite, Nergis (Elçin Sangu), să pună punct căsătoriei sale. 

Filmările au ajuns în a treia zi. Pe contul oficial de Instagram a fost postată prima fotografie cu Nergis însoțită de comentariul „Primul instantaneu ghicitoare de la Dokuz kere Leyla/De nouă ori Leyla„.

Conturile oficiale de Twitter și Instagram au denumirea „9 Kere Leyla: Öldürmeyen Allah Öldürmüyor/De nouă ori Leyla: Dumnezeu care nu omoară, nu omoară„…

Pe canalul de Youtube al filmului, Elçin îi face o surpriză amuzantă producătoarei Figen Ermek Özçorlu care tocmai spunea că fimările decurg foarte frumos, ieri au filmat Haluk Bilginer și Elçin Sangu, azi au început filmările la ora nouă și e multă veselie, distribuție foarte plăcută, totul e minunat.

 

2 comentarii »

  1. Nu dau niciun spoiler, nu am sustras scenariul…nu încă.🙂Dar încerc să fac un exercițiu de imaginație, să vedem dacă o să mă apropii puțin de poveste, să vedem dacă va fi rece, rece sau cald, cald.
    Soția află absolut întâmplator de aventura lui Adem, atunci când acesta pleacă într-o escapadă romantică, însoțit de tânăra lui iubită.Până când aceștia se întorc, soția plănuiește tot felul de modalități prin care ar putea să o elimine din peisaj pe Nergis, chiar își scrie cele nouă idei inedite într-o agendă, cu cele mai mici detalii, pentru ca totul să iasă ca la carte.Însă ea nu-și face doar planul A și planul B, își face mai multe, în caz că celelalte eșuează, să nu piardă timpul și să încerce altceva.Nergis însă s-a născut sub o stea norocoasă și va scapa de fiecare capcana care i se întinde…reușește să cadă în picioare, pentru că are puteri magice și are nouă vieți ca pisica.Elmayi unutmadim…yasak elma- atunci când Adem i-l va oferi spre finalul filmului, Nergis va descoperi ceva ce-i poate schimba radical viața.În acel măr se afla ascuns un inel cu diamant.Nu vă mai spun și finalul…finalul rămâne deschis.Mi-am adus aminte că avea Pepe o piesă “9 vieți” și am căutat-o acum, dar am găsit și o altă piesa “9 vieți”(Bosquito), pe care nu o cunoșteam și mi s-a părut interesantă și în ton cu povestea.Am uitat de Leyla, să fie oare soția lui Adem sau poate suna doar ca o incantație.Cine știe, poate că Nergis va fi cea care-i va întinde capcane soției.Aș vrea să mai citesc și alte păreri.🙂
    Multă sănătate, doamna Guler!🙏🏻

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: