Sări la conţinut

Din prea multă admirație pentru ASLI ENVER

Conform emisiunii mondene „2.Sayfa/Pagina a doua„ de la Kanal D- Turcia, motivul divorțului dintre Özcan Deniz şi Feyza Aktan ar fi Aslı Enver. Pentru că Özcan Deniz o admiră foarte mult pe Aslı Enver.

În timpul căsniciei cu Feyza Aktan, care a durat 15 luni, actorul i-ar fi dat-o mereu ca exemplu pe Aslı Enver. I-ar fi sugerat să îmbrace ținute ca ale ei, la cununia civilă Feyza Aktan purtând o rochie neagră aproape identică cu cea purtată de Aslı Enver într-un episod din „Mireasa din Istanbul„, i-ar fi spus să-și tundă breton, să se vopsească, ar fi dat-o ca exemplu în privința studiilor etc. Toate acestea i-ar fi adus în punctul de a urma terapie în cuplu pentru salvarea căsniciei, dar nu au reușit.

Oferta din Israel ar fi venit doar pentru Özcan Deniz, dar acesta ar fi insistat să o invite și pe Aslı Enver.

Mai mult decât atât, după despărțirea de Murat Boz, primul mesaj primit de Aslı Enver ar fi fost de la Özcan Deniz care ar fi asigurat-o că îi va fi mereu alături.

Mai spun doamnele de la Pagina a doua că Aslı Enver nu ar nutri același sentiment de admirație pentru Özcan Deniz care, pentru noul său serial, i-ar fi transmis ei prima ofertă.

Și,pe întreg cursul materialului, doamnele realizatoare ale emisiunii par a consola fosta soție pentru că e tânără și la vârsta asta omul este ușor de influențat etc, de aia a răspuns o vreme cererilor soțului, apoi nu a mai putut.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/ozcan-denizin-bosanma-sebebi-asli-enver-cikti-41385562

 

PS. Dacă prima ofertă pentru rolul principal feminin a fost pentru Aslı Enver, înseamnă ar Özcan Deniz ar fi vrut ca ea să joace cu Barış Arduç căruia i-a transmis prima ofertă pentru rolul principal masculin.

3 comentarii »

  1. Doamne fereste:)))) Ce penibil. Un proces nu vor doamnele? Are Asli un story, cred ca referitor la asta. Nici tzatzele la piata nu ar barfi asa ceva. Insa Asli si Baris mi-ar placea.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sincer, mi se pare o mare mizerie și ceva construit cu mare migală pentru a hrăni pofta de senzațional, de a construi un subiect de presă. Uneori am impresia că bârfa din scenariul serialelor se extinde și în viața reală. Decât Asli nu era trecută prin ”praf” . Am impresia că au epuizat subiectul Demet și caută/construiesc/inventează unul nou, au găsit de ce să se agațe – proiectul lui Özcan Deniz și au început ”dantelăria”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: