„Trăiește, ȋn lumea lui ȋnchisă, ȋmpreună cu soția, o viață simplă, de parcă nu ar fi unul dintre cei mai plăcuți bărbați din Turcia.

Nu aleargă, ca alte nume cu faimă, din explozii ale ego-ului, din dragoste ȋn dragoste!

Este un actor care ne-a obișnuit să nu răspundă știrilor apărute despre el.

Când au apărut știri de genul „Și-a ȋnșelat nevasta„, a răspuns cât se poate de respectuos și a explicat că nici nu poate fi vorba despre a o ȋnșela.

De fapt, cam așa trebuie să fie ȋnsă la noi, unde e plin de bărbați cărora le place să ȋnșele, relațiile ȋncep și se termină precum baloane de săpun ȋn lanț. Suntem impresionați când vedem pe cineva cum e Tatlıtuğ, care prețuiește dragostea, căsnicia, care ȋși onorează partenera și nu acceptă să existe nici măcar suspiciuni despre fidelitatea lui!

Oamenii să-i ia drept exemplu pe cei ca el, nu pe complexații care spun „Nu există bărbat care să nu ȋnșele.„! „

kb2.jpg

Urarea tradițională a turcilor la căsătoria unui cuplu este să îmbătrânească împreună pe aceeași pernă!

Kıvanç Tatlıtuğ și Başak Dizer s-au căsătorit în februarie 2016 (după doi ani de relație). Ceremonia a fost simplă și a avut loc la Ambasada Republicii Turcia din Paris. Au asistat doar 40 de invitați, dar marea absentă a fost mama actorului care, din pricina faptului că era bolnavă, a urmărit cununia civilă, grație tehnologiei, live prin sistem 3G. Martorii cuplului au fost asociata miresei Deniz Marșan și fotograful Tamer Yılmaz, iar pentru mire au fost producătorul Kerem Çatay și impresara Gaye Sökmen.

bandicam 2019-10-19 16-39-50-549.jpg

bandicam 2019-10-19 16-37-33-340bandicam 2019-10-19 16-38-26-139