ACTORI TURCI

Instanța interzice orice formă de amenințare, insultă, umilire, calomnie și orice fel de violență psihologică împotriva actriței Bergüzar Korel


De câteva zile încoace, presa turcă țese povești în jurul vieții private pe care sora actriței Bergüzar Korel o trăiește în America.

S-a dezvăluit faptul că aceasta, deși a absolvit Facultatea de Turism Hotelier în Turcia și Facultatea de Design în SUA, a scris două cărți și a muncit ani de zile ca manager, acum și-ar câștiga existența făcând curățenie și plimbând câini.

Ea însăși ar fi declarat că aceasta este ocupația ei actuală și nu este o rușine să muncești.

Ideea s-a dezvoltat și s-a ajuns la tot felul de povești, acestea nu se mai opresc, motiv pentru care actrița a apelat la instanță.

Judecătorul s-a pronunțat în favoarea protejării acesteia și agenția care o reprezintă a transmis un comunicat de presă:

„Distinși reprezentanți ai presei,

De o vreme încoace, cu tristețe suntem martorii unor știri nefondate prezentate în presa scrisă și televiziune despre personalitatea și viața de familie a actriței Bergüzar Korel. Aceste afirmații au întristat-o foarte mult pe ea și întreaga familie, mai ales că se întâmplă într-o perioadă delicată în care este însărcinată. Injustețea la care a fost expusă și faptul că toate eforturile constructive au rămas fără rezultat, din păcate, au dus la situația de a se adresa instanței și demersurile efectuate de avocatul Naim Karakaya, prin care a solicitat măsura protecției, au fost acceptate de Tribunalul Familiei din Istanbul. 

Astfel, instanța împiedică orice formă de amenințare, insultă, umilire, calomnie și orice fel de violență psihologică împotriva actriței Bergüzar Korel. 

În conformitate cu hotărea instanței, nerespectarea măsurilor luate se va sancționa conform prevederilor legale. 

Aveam toată convingerea că toate părțile vor da dovadă de discreție și vor respecta decizia instanței.

Cu respect, opiniei publice. „

Tanju Korel, regizor și actor turc, căsătorit cu Hülya Darcan, tată a două fete, Bergüzar şi Zeynep, a fost răpus de cancer în 2005, la vârsta de 60 ani.

Atunci a ales Zeynep Korel să plece în America pentru a începe o viață nouă.

BerguzarKorelsisora

Sursa: Hürriyet

BK.jpg

 

Categorii:ACTORI TURCI, Bergüzar Korel

Etichetat ca:

1 răspuns »

  1. Intoleranta si rautatea omeneasca produc mult rau! Berguzar are nevoie de liniste pt.ca este in pragul unui eveniment mare pt.ea! Instanta a decis corect! Jurnalistii depasesc uneori limitele! Decizia surorii ei trebuia respectata, iar viata de familie a lui Berguzar nu ar fi avut de suferit! In cautatrea senzationalului, jurnalistii neprofesionisti calca limitele! Sa speram ca va fi respectata decizia instantei!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.