În această seară

Spune-mi un motiv…

 

Kuzgun- De ce aici, Dila? De ce sub acest copac?

Pentru Dumnezeu, nu te păcăli pe tine însăți! Nu-i poți spune mândriei tale…

Dila- Ce nu-i pot spune mândriei mele?

Kuzgun- De cât te-ai luptat cu inima ta, ai devenit absolut rigidă.

Hai, de aici ți se spune că nu-l poți iubi pe Kuzgun…

Dar de aici? Aici e o zbatere pentru Kuzgun.

Dila- Mă voi mărita foarte curând.

Kuzgun- Spune-mi un motiv logic, unul singur, să știu de ce l-ai ales pe acel bărbat.

bandicam 2019-10-02 18-36-02-812.jpg

Va afla Kuzgun marele secret al mamei sale? 

Meryem trăiește cel mai mare șoc al vieții sale odată cu scrisoarea pe care i-o dă Neşe.

Confruntându-se cu o mare durere, Meryem nici nu știe ce să facă la aflarea veștii. Sosirea lui Kuzgun tocmai în acele clipe, duce tensiunea la cote maxime. Și ea martoră a acestui moment, Kumru vrea să afle detaliile cu privire la acest secret și pornește investigațiile.

Kuzgun înnebunește când află că, în proiectul de dezvoltare imobiliară, unde e asociat cu Ferman, unele locuințe se vor vinde prin licitație.

Confruntarea lui Kuzgun cu Dila și Ferman și focurile de armă de la cafeneaua lui Kuzgun, cresc iar tensiunea.

Faptul că Güneş, cea care se apropie pe zi ce trece de Kuzgun,  petrece din ce în ce mai mult timp în afara casei,le atrage atenția lui Ferman și Neșe-ei.

Când Kuzgun își dă seama că nu o cunoaște cu adevărat pe Güneş, marea confruntare va duce iar tensiunea la cote maxime. (startv.com.tr)

bandicam 2019-10-02 18-54-04-346.jpg

FERMAN: Eu nu am predat-o pe Dila clipei în care trebuia să moară. Lui Kuzgun, nu i-o voi lăsa niciodată!

k1k2k3k4k5

5 gânduri despre „În această seară

 1. Sper ca de data asta la Cannes sa poata fi vandut si Kuzgun.La cele 2 targuri de pana acum chiar si la Cannes nu a putut fi vandut,poate Onur cu Burcu reusesc ce nu a putut Baris dar ma indoiesc,pacat pentru Baris .

  Apreciază

 2. Îmi plac atât de mult scenele pe care le au Kuzgun și Dila la locul lor secret, la copacul de pe colina, au o încărcătura foarte puternică, aici își amintesc de fiecare data de copilaria lor, de tot ceea ce îi leagă.Aici, la locul lor special, o văd pe vechea Dila.Ea face eforturi uriașe să-și reprime sentimentele, însă aici îi cade orice mască, orice zâmbet mecanic.Îmi place că Kuzgun deși e rănit, nu renunța și va lupta cu toate forțele pentru a o aduce pe acea Dila iubitoare și calda înapoi, ușor, ușor, el o va ajuta să iasă din acea carapace.Ei îi este foarte teamă să se mai deschidă, îi este teamă să nu sufere din nou, nu mai vrea sa fie acea Dila vulnerabilă, dar in același timp puternică, curajoasă, care era gata să lupte oricând pentru fericire.
  Să te întâlnești cu tine însuți e o sabie cu două tăișuri.Dar am încredere în Kuzgun că va găsi modalitățile cele mai potrivite pentru a o ajuta sa-și vindece rănile din suflet, așa cum a procedat și ea în cazul suferinței lui.
  Întotdeauna în povestea lor de dragoste a existat o piatră de încercare, însă ei vor depăși ca de fiecare dată orice obstacol se va ivi în cale și se vor regăsi.Acesta este destinul lor zbuciumat, din nefericire.
  Offf, o piatra de încercare pentru Kuzgun este și audiența aceasta, din păcate…Este atât de greu și de nedrept să nu poți urmări serialul preferat și sa te bucuri pe deplin, fără gândul la cifrele din ziua următoare…să stea mereu acest rating precum o ghilotină deasupra capului și să nu știi cât te mai poți bucura de serialul favorit.Dar sper din tot sufletul ca va avea succes la Cannes și că totul va fi bine.Și eu îi țin pumnii lui Kuzgun și le transmit să fie pozitivi și să muncească in continuare cu aceeași dăruire, pentru ca noi suntem mândri de ei.Toată echipa Kuzgun este de milioane!👌🏼❤️Yeni basliyoruz!🙏🏻🍀
  Mulțumim din suflet, d-na Guler!😘

  Apreciat de 1 persoană

 3. Multumim frumos Dna Guler! Sa-i tinem pumnii lui Kuzgun. Cu sau fara reting satisfacator, cu sau fara un scenariu convingator, nu-mi doresc sa se termine! Mie imi place oricum:))) Sa asteptam din nou vreo 2 ani pina la un alt proiect ???? No wayyy!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.