În luna ianuarie, sub titlul „Impresii ale Publicului: Steaua Çarpışma Elçin Sangu„, Trendus a publicat articolul scris de cititoarea Ceren Öztürk despre Elçin Sangu și prestația ei actoricească. Articolul a existat și pe blog sub titlul „Elçin Sangu, portret de telespectator„ și a fost o bucurie pentru fanii îndrăgitei actrițe.

Scria atunci Ceren Öztürk:

De fapt, ceea ce m-a făcut să scriu acest articol, nu sunt serialele în care a jucat, ci o fotografie  cu Elçin Sangu. Probabil că nu există cineva care să nu știe că e absolventă de Operă. Am aflat că a urmat și cursuri de teatru. O vreme s-a pregătit la Teatrul Sahne Tozu (Praf de Scenă). Privind fotografia, despre care cred că e din acea perioadă, mi-am imaginat-o în repunerea în scenă a musicalului sau piesei Salome în care a jucat Rita Hayworth. Sunt sigură că îmi veți da dreptate văzând fotografia.

ES2.jpg

Şi mai scria:

Gândesc că trebuie să valorificăm actorii politalentați. Precum Elçin Sangu care dansează bine, cântă la pian și acordeon, are voce frumoasă, are pregătire. Astfel de actori nu trebuie să-I privim doar în contextual ecranului TV. Ar trebui să-I vedem în povești în care își pot arăta talentele, pe marele ecran și scenele de teatru. De aceea, sper ca musicalurile de tip „Alice„ să fie mai multe.


Iată că nu a trecut prea mult de atunci și azi aflăm că Elçin Sangu a primit oferta de a juca rolul principal în musicalul producție Most Production „İzmir’in Kızları/Fetele Izmirului”, actrița fiind, conform tv100.com/Birsen Altuntaș în stadiul semnării contractului.

Musicalul va fi pus în scenă în luna decembrie, este scris pornind de la cântecele semnate Sezen Aksu și va fi regizat de Gaye Cankaya. Motivul pentru care i s-a propus rolul principal este că Elçin Sangu are vocea frumoasă și este absolventă a secției de operă.

Zilele viitoare vom afla cine îi va fi partener în musical.