KUZGUN- din episodul următor

Publicat de

După cununie, Dila se ambiționează mai mult împotriva lui Kuzgun.

Cihan îi spune lui Kuzgun că depozitul a fost atacat și era și Kartal acolo.

Îngrijorat de Kartal, Kuzgun aleargă la ușa Meryem-ei.

Kartal nu poate depăși șocul că a tras în Teo, se confruntă cu regretele sale și trăiește o mare prăbușire.

Dila merge la Rıfat, tatăl ei, îi spune că s-a măritat cu Kuzgun. Reacția lui Rıfat față de Dila este foarte dură.

Dila anunță și familia că s-a măritat cu Kuzgun. Vestea are efect de bombă acasă și provoacă o ceartă dură între Kuzgun și Ali.

Kudret are un plan și îi cere Dila-ei să facă nuntă.

Sfătuită de Bora, Şermin invită la nuntă pe Meryem, Kartal și Kumru.

Intenția reală a lui Borași a Şermin-ei este cu totul alta.

Vine ziua nunții. Când o vede în rochie de mireasă pe Dila, Kuzgun nu poate să iasă imediat de sub influență.

Devine din ce în ce mai greu ca Dila și Kuzgun să-și frâneze sentimentele.

După nuntă, pe Kuzgun și Dila îi așteaptă un joc greu.

Vor locui în aceeași casă și se vor strădui să pară că sunt într-adevăr ca un cuplu căsătorit.

Kumru continuă să cerceteze secretul lui Bora și se apropie pas cu pas de adevăr.

Kuzgun și Dila au făcut ce li s-a cerut și vor aștepta aprobarea lui Behram.

Derviş le mai amintește o dată realitățile lumii în care au intrat.

Intervine un plan nemilos de atentat care are ca ținte pe Kuzgun și toți cei care fac parte din viața lui.

În timp de Kuzgun și Dila se aflau înconurați de mai multe persoane din familie, explodează arme.

Când Kuzgun încearcă să o salveze pe Dila și Dila încearcă să-l salveze pe Kuzgun, unul rămâne în bătaia gloanțelor.

DILA- Puteam avea o cu totul altă șansă, KUZGUN.

Dar ce ai făcut? M-ai omorât.

BORA- Tot ce e legat de Dila, mă privește!

KUZGUN- Nu vei mai pronunța numele Dila fără să ți se permită.

Ea este Dila Cebeci.

Doamna procuror (sau de la Criminalitate Organizată)- Toată lumea trebuie să creadă că îți iubești soțul și ești o soție fericită.

KUZGUN- În cel mai scurt timp îl voi găsi pe Behram și îl dobor. Atunci se va termina tot vacarmul ăsta. Vom divorța.

DILA- Cât de ușor ai spus-o.

KUZGUN- Ce e, te-a apucat teama?

DILA- Te voi lovi exact de aici. Exact din inimă. Te vei îndrăgosti de mine.

Și KUZGUN e la MIPTV zilele acestea. Ca ofertă Madd Entertainment!

bandicam 2019-04-08 23-59-47-733bandicam 2019-04-08 23-59-59-719

bandicam 2019-04-08 23-58-43-648.jpg

bandicam 2019-04-09 00-06-02-519.jpg

https://www.madd.tv/kuzgun

 

Reclame

3 comentarii

 1. Este foarte frumoasă prezentarea serialului nostru favorit, Kuzgun.Eu am lăcrimat când am văzut acel story pentru promovare.Le doresc mult, mult succes și îmi doresc să suscite interesul reprezentanților televiziunilor.
  Sper din tot sufletul să se semneze cât mai multe contracte de cumpărare a serialului Kuzgun, care este un serial de 5 stele.
  În altă ordine de idei…va fi foarte intens și episodul următor, din ceea ce am văzut.Îmi place la nebunie ceea ce văd, dragostea pluteste în aer, chiar dacă deocamdată disimulează ei…Se vor naște sentimente frumoase între Kuzgun și Dila.
  Strălucesc împreuna, par a fi un prinț și o prințesa, e o imagine de poveste!Cred că va fi foarte frumos ceea ce va urma.Dila îl va ajuta să-și vindece copilul interior și Kuzgun se va elibera astfel de acele straturi de durere.Ea va fi liniștea lui.Așa cum el nu suportă să o vadă plângând și îi șterge lacrimile, apoi încearcă să o înveselească, Dila la rândul ei va trece peste tot și va înțelege că el nu a vrut să o rănească, însă pentru a-și îndeplini promisiunea, era inevitabilă rănirea unei persoane foarte dragi lui.Până la urmă, iubirea ei îl va face să treacă peste toată suferința din trecut.
  Fericirea lor însă va atrage automat nefericirea altora.Spre exemplu, pe cea a lui Bora, care va trebui să privească de la distanță iubirea celor doi și va fi măcinat de gelozie.Mi-e milă de Bora, dar e inevitabil…asta e, va trebui să privească la nesfârșit spre fereastra lor și cred că va face cărarea ca-n palmă.Chiar dacă se poartă el cu mănuși cu Dila și încearcă din răsputeri să-i intre în grații, nu va reuși niciodată să-i câștige inima Dilei.Nici ea nu-i va da speranțe deșarte, dar nici Corbul nostru nu va sta cu mâinile-n sân și-i va închide toate cărările.
  E o expresie care-mi place mie foarte mult “a apuca luna cu dinții sau a atinge luna cu mâna”.Asta e realitatea, pentru Bora dragostea Dilei va fi mereu ceva imposibil, va fi doar un deziderat.Dar să visezi nu costă nimic, așa că va visa și el frumos, că va veni cândva momentul ca Dila să-l privească așa cum îl privește pe Kuzgun, cu ochii inimii.
  Hai că trebuie să fug…mai am doar câteva ore în care aș vrea să mă decid asupra unei ținute potrivite pentru nunta celor doi frumoși.Mă gândesc să aleg o rochie roșie ca focul, că am văzut că lui Kuzgun îi place culoarea aceasta.🙂Nu am primit invitație din păcate, dar poate că voi reuși să mă strecor cumva.Oare mă va ajuta din nou pana aceea fermecată pe care mi-a lăsat-o Corbul ca suvenir?Dacă îl veți vedea pe Kuzgun că dă din mâna, înseamnă că am reușit să intru și îl deranjez iar, îi mai șoptesc din când în când ceva la ureche.Sper ca formula magică să mă ajute să mă metamorfozez într-o albinuță, sau într-un fluture…sau o porumbița.😉Îmi doresc foarte tare să văd dansul lor de lângă piscină, dar aș vrea să văd cum va reacționa Antonio când va afla vestea bombă și aș vrea să imortalizez fața lui Bora, când va afla că cei doi s-au căsătorit.Nu vreau să ratez aceste momente pentru nimic în lume!Și când mă gândesc la ploaia aceea de gloanțe, îmi pare rău că nu am o vesta balistică antiglonț, să-l protejez pe Kuzgun, dar și fără vesta voi încerca să-i fiu scut în acel atentat, dacă va fi nevoie, mă arunc în fața glonțului…reușesc eu cumva să mă eschivez, să nu fiu nici eu rănită, dar nici
  Kuzgun.A fost el mult prea rănit de toate durerile pe care le-a îndurat timp de 20 de ani, așa că nu aș vrea să fie rănit în acest atentat.
  O zi minunată tuturor!Mulțumesc încă o dată pentru traducere!🌷

  Apreciază

 2. Este periculos să rănești inima unei femei indragostite, pentru că răzbunarea ei va fi la fel de puternica ca si dragostea ei….

  Apreciază

 3. Mulțumim frumos pentru rezumat și pentru fragment!🌹
  Am să comentez mâine mai mult, pentru că am senzația că acum mi s-au făcut ideile talmeș-balmeș în cap…după ce am văzut imaginile acestea de infarct, cum se putea întâmpla altfel?😉Cum ar zice Kuzgun…Hayirdir, Alina, furtuna de emoții ți-a încețoșat privirea?🙂
  Noapte bună tuturor și vise plăcute!

  Apreciază

Comentariile nu închise.