KUZGUN- fragment ep.9

Publicat de

 

DILA- M-am măritat cu KUZGUN. Nu am vrut ca situația pe care o avem cu Kuzgun să se transforme în război sângeros.

RIFAT- Să nu cumva să mai vii aici, Dila!

DILA: Tată…


DERVIȘ- Căsnicia asta trebuie să fie una reală.

Voi sunteți acum soț și soție.


DILA- Ce faci, Ali?

ALI- Plecați amândoi.

DILA- Am spus să mă lași.

ALI- Tu nu te amesteca, ,mă!

KUZGUN- Dila Cebeci e nevasta mea. Și de nevasta mea, nu se poate atinge nimeni!


MERYEM- Îți vei proteja frații, da, fiule? Tu ești fratele lor. Nu uita.

KUZGUN- Nu am uitat niciodată.

Și nu voi uita, fii fără grijă.


KUZGUN- Kumru! Dila!

DILA- Kuzgun!

Reclame

6 comentarii

 1. Kuzgun este îndrăgostit de Dila …, sub straturile de ură și răzbunare, dragostea lui pentru Dila a fost întotdeauna acolo … doar a refuzat să o recunoască. Este periculos să rănești inima unei femei indragostite, pentru că răzbunarea ei va fi la fel de puternica ca si dragostea. Kuzgun s-a bucurat prea repede de victoria lui si continua sa o subestimeze pe Dila…., uitand ca apropierea de ea il face foarte vulnerabil….

  Apreciază

 2. Eu una nu vreau să știu deocamdată cine e Behram Adivar, aș vrea să rămână un mister până la finalul serialului, care sper să nu fie mai devreme de doi-trei ani.Sunt foarte optimista când vine vorba de longevitatea acestui serial.Urmatoarele zile sunt foarte importante pentru echipa Kuzgun, așadar să le urăm mult, mult succes!🙏🏻🍀

  Apreciat de 1 persoană

 3. De fiecare data ne surprinde cu ceva…..da, greu de anticipat. Alte indicii, poate intr-un viitor fragment. Ce bine ar fi sa apara maine!!:)))

  Apreciază

 4. Probabil Kuzgun o salveaza pe Dila…, dar nu văd o șansă de îmbunătățire a relației lor, atâta timp cât ea persistă în eliberarea tatălui ei din închisoare. Este greu de anticipat ce urmeaza sa se intample in continuare…
  PS. Am sentimentul că Behram Adıvar este o femeie.

  Apreciază

 5. Mulțumim frumos pentru traducere!🌹
  Ce fragment bombă…îmi imaginez cum va fi următorul episod!Măcar de n-ar fi aceasta chiar ultima scenă, să ne facă să stăm ca pe jar încă o săptămâna.🙂Cât să mai reziste și inimioara noastră?Un labirint de emoții, palpitant serial…parcă ar fi un film de spionaj.
  În această ploaie de gloanțe, am văzut pe chipul lui Kuzgun cum i s-a cutremurat lumea la gândul că ar putea s-o piardă pe Dila.Nu va mai dura mult până își va asculta inima, această căsătorie îi va uni foarte mult, se vor sprijini reciproc.Va fi frumos să vedem cum înflorește dragostea lor pe zi ce trece mai mult și mai mult.

  Apreciază

Comentariile nu închise.