ACTORI TURCI

Și singurul între primii 2000


În fiecare  luni este dat publicității mult așteptatul clasament IMDb, cea mai mare bază de date cinema/tv care cuprinde informații despre unsprezece milioane de actori din întreaga lume.

Datele IMDb Starmeter, monitorizate îndeaproape în întreaga lume, arată recunoașterea internațională și prestigiul unui actor.

Clasamentul se poate schimba de la săptămână la săptămână.

De această dată, Kıvanç Tatlıtuğ se află pe locul 1 între actorii turci și singurul actor turc între primii 2000 din lume.

Cu siguranță, cel mai mare aport l-a avut succesul filmului „Organize ișler„ la cinema, dar și difuzarea acestuia pe Netflix.

bandicam 2019-02-25 14-22-51-275.jpg

Este urmat de Bensu Soral și Ayça Ayşin Turan.

Çağatay Ulusoy este pe locul 4.

bandicam 2019-02-25 14-16-27-605.jpg

bandicam 2019-02-25 14-16-17-062bandicam 2019-02-25 14-17-00-727bandicam 2019-02-25 14-17-23-702

https://socipol.com/v2/index.php?c=gallery&galeri=&p=5

 

 

2 răspunsuri »

  1. Nu stiu de ce dar ezit sa-l includ pe Cagatay in categoria actori de varf. Fizic este foarte prezentabil, dar in pofida eforturilor sale de perfectionare in arta cinematografica, inclusiv pe la scoli americane de profil, de altfel vizibile, nu stiu daca merita locuri atat de sus in clasamente.E drept si faptul ca nu am mai vizionat o productie recenta cu el. Dar, dupa mine ramane un actor destul de rigid si cu o paleta relativ redusa de mijloace de expresie.Sper sa nu irit prea tare spiritele cu afirmatiile mele ,de altfel inofensive. Cele care il admira o pot face din plin in continuare. Aprecierea este prin comparatie cu alti actori. Ca icon pentru domnisoare este perfect!

    Apreciază

  2. Bravo, mavishim! A reusit sa cucereasca pe toata lumea prin interpretarea de exceptie din Organize Isler 2 🙂 Desi rolul sau in film este unul minor (cred ca apare in jur de 15 minute dupa spusele celor care l-au vazut), a atras atentia tuturor asupra sa 🙂 (se zvoneste ca exista posibilitatea realizarii unui film axat pe personajul Saruhan) 🙂 Haydiiiii

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.