Cutremurați la aniversare

Publicat de

Kıvanç Tatlıtuğ şi Başak Dizer au ales să sărbătorească împlinirea a trei ani de când împart aceeași pernă la Simurg Inn, un boutique hotel în Ayvacık/Çanakkale.

Proprietarii au denumit acest loc inspirându-se din Simurgh, pasărea nemuritoare din mitologia persană despre care se spune că este un simbol al căutării de sine.

kb2

Simurg Inn Ayvacık se află la țărmul Mării Egee în Ahmetçe , un sat cu arhitectură specifică și frumuseți naturale încă nedescoperite, cu case de piatră care oferă o lume fascinantă. Simurg Inn este situat între verde și albastru, verdeață și mare, unde adormi privind stelele și te trezești cu ciripitul păsărilor…

KB1.jpg

Proprietara a postat pe Instagram două fotografii ale cuplului.

„ Am ezitat destul de mult înainte de a posta fotografia, Nu pentru că ei nu ar fi vrut, ci pentru ca ei să nu fie deocheați. Dar, de ieri, cred că mi-am asumat orice deochi împotriva lor. Un cuplu minunat, doi tineri talentați, doi oameni ce, în ciuda atâtor succese și atâtor invidii, sunt comunicativi, modești, cu atitudine față de viață și mediu fără a părea că pozează, ci mereu ei înșiși și, ceea ce este important, se iubesc atât de dulce și cu respect, lăsându-și spațiu unul altuia.  ❤️  Între atâtea griji, conjuncturi nefavorabile, mi-ați fost ca o vindecare. Ce bine că v-am cunoscut!  😍😍„

Cuplul a fost cutremurat (la propriu) la a treia aniversare a căsătoriei.

În zonă a avut loc un cutremur cu magnitudine 5.1.

bandicam 2019-02-23 11-54-28-172.jpg

Dar dimineața au avut parte de o priveliște minunată.

 

Reclame

14 comentarii

 1. nu o pune nimeni in oala s-o fiarba …conteaza maturitateta ei n gindire si respectul lui fata de relatia lor …si iubirea ce inconjoara povestea lor dragoste ….. sa i binecuvinteze DZEU cu multi ani impreuna ..si la momentul potrivit cu copiii doriti de ei…

  Apreciază

 2. Hei, cafeaua e făcută de mine! :))) Comentatorii nu au acces la ibricul meu. După aia, fiecare își adaugă ce vrea. :))) Dacă ignorăm aberațiile, cafeaua e bună mereu. Adică putem comenta, dar să nu bem amarul altora. :))) Să și – l țină pentru ei /ele.

  Apreciază

 3. Mai citim,ne mai informam și noi înainte de a scrie aberații????
  Ea e născută în 77 el in octombrie 83.
  Oamenii ăștia sunt de ani de zile împreună, sunt fericiți, care este problema????? Idei preconcepute ….
  Nici nu mi am băut cafeaua și deja e amara.

  Apreciază

 4. Pai ce sa spun e nascuta in 1970 – la aproape 50 de ani… El e tanar si frumos, Mai frumoasa ea mama lui Kivanc.

  Apreciază

 5. Mie îmi place mult cuplul asta iar diferenta de vârstă nu este relevantă pentru că o relație mișto. Nu am știut că ea are room .

  Apreciază

 6. Daca nu-l interesează pe Kivanc vârsta doamnei lui, de ce ne-ar interesa pe noi ? Este opțiunea fiecăruia să trăiască cu cine vrea și cu cine se simte bine.Referitor la vârsta doamnei Tatlitug,hai sa fim serioși, femeia arata super și chiar daca are câțiva ani în plus față de el ,nu înseamnă că e bătrână.Are ea atuurile ei, nu degeaba a ales-o!

  Apreciază

 7. Mulți ani fericiți împreună, dar doamna Tatlıtuğ, e încă la categoria tineri? La noi tineri sunt sub 35 de ani…nici la bancă nu te mai consideră tânăr peste această vârstă:)))

  Apreciază

Comentariile nu închise.