Ömer – Defne din „Kiralık Aşk„

Publicat de

Televizyon Dünyası (Lumea Televizunii) a lansat, prin intermediul Twitter, un sondaj de opinie prin care a vrut să afle care este cel mai iubit cuplu de serial al ultimilor cinci ani.

Votarea a durat o zi și cele mai multe voturi au fost primite de cuplul Ömer – Defne, din foarte îndrăgitul serial Kiralık Aşk, personaje cărora le-au dat viață Barış Arduç şi Elçin Sangu. 👏🏻

bandicam 2018-12-11 14-22-56-763.jpg

collagecupluliubit.jpg

Am folosit în colaj fotografiile trimise,odată cu răspunsul, de unii dintre fanii cuplului.

Reclame

6 comentarii

 1. Am urmărit acest serial pe site-ul Despreseriale.ro. Desi este postat de 2 ori sunt multe probleme la fiecare: nu se sincronizează sunetul cu imaginea, traducere proasta, imagini distorsionate, etc. Nu se poate viziona/descărca din alta parte?

  Apreciază

 2. Mulțumesc frumos pentru aprecieri!😘
  Mă bucur mult pentru că acest cuplu memorabil DefOm a rămas și în sufletele voastre și rezonați cu mine.

  Apreciază

 3. Talent, carisma, chimie (sau ne-chimie), frumoși…. le-a stat bine împreuna!!
  Succes Elcin si Baris:)))

  Apreciază

 4. Vă mai amintiți când Omer încerca să o recucerească pe Defne și îi scria diferite mesaje pe acel zid?
  Cel mai puternic dintre ele, care mi-a rămas întipărit în minte este acesta “Aramizda kalsin, ben bayagi seviyorum”(“Să rămână între noi, eu încă te mai iubesc”).
  Îl voi parafraza și eu acum pe Omer, spunând-să rămână între noi, eu încă vă mai iubesc!
  Voi sunteți leacul meu!🙂(cunoscătorii știu despre ce vorbesc)
  “Ne vedem în vise noi!”😍

  Apreciat de 1 persoană

 5. Bravo lor , nu degeaba au declanșat DefOmania aici pe blog, dar și pe alte rețele de socializare. A fost o isterie pe instagrame , s-au creat Photoshop-Uri cu ei, de numai știai dacă sunt un cuplu real sau nu. Oricum toată lumea și nu numai la noi (din America de sud pana in Europa) dorea sa-i vadă căsătoriți și in realitate .

  Apreciază

 6. Felicitări, dragilor!Deși am urmărit multe seriale turcesti frumoase, KA va rămâne serialul meu de suflet, m-am îndrăgostit iremediabil de cuplul DefOm.
  Când spui Defne ve Omer, spui magie, frumusețe, miracol, chimie, complicitate, pasiune, iubire necondiționată, un tot, parcă ar fi una și aceeași persoană!❤️
  DefOm sunt unutulmaz(de neuitat)!Sunt atât de frumoși împreuna, ca o floare de lotus, iubirea lor este atât de pură, plină de candoare.

  Apreciat de 2 persoane

Comentariile nu închise.