STIL

Publicat de

Rochia purtată de Bașak Dizer Tatlıtuğ la Premiile ALTIN KELEBEK, unde, în calitate de stilist al multor vedete și seriale, editorialist și membru al Consiliului Modei de la Hürriyet, a intervievat și comentat aparițiile de pe covorul roșu în direct la teve2, este o creație Zeynep Tosun care ne spune că este o rochie ce, prin desenul cu luna nouă, reprezintă renașterea și este realizată într-o tehnică specială de prelucrare a firului de argint, o artă foarte veche a Anatoliei.

Reclame

7 comentarii

 1. eu sunt cu tinutele mai nomade…boeme, hippiote, adica fara asortari si alte chestii, ceva in genul „aruncate pe cuier”….dar in opinia mea arata pe ansamblu bine cea de mai sus…

  Apreciază

 2. Îmi pare rău, nu mă uit la toate articolele, nu am timp, pe această actriță nu o știu. Dar dacă-mi dați un reper, unde o găsesc în ținuta respectivă, caut … Ca orice femeie, când e vorba de modă nu rezist … iar de dat cu părerea … oricând o fac cu plăcere!

  Apreciază

 3. E tinuta care mi-a placut cel mai mult, ca purtatoarea de altfel. Din punctul meu de vedere, majoritatea tinutelor participantelor la gala Premiilor Pantene a fost neinspirata.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Superbă femeie și superbă ținută …. Din cap pana-n picioare.

  Nu mă pot abține să fac două comentarii referitoare la ținute și nu la persoane.
  L
  Farah Abdullah are o ținută elegantă la gala Champion (nu la fel ca cea de mai sus dar … elegantă) foarte potrivită pentru eveniment … dar, per ansamblu, e o ținută sobră, și ar fi mers un decolteu mai puțin adânc (nu sunt o puritană dar acest tip de rochie nu se potrivește cu un decolteu atât de adânc … părerea mea😕).

  În schimb ținuta Tubei B. la gala Protector … Niciodată, dar niciodată, nu asociezi cizmulițe scurte cu fusta peste genunchi, oricât ar fi de frumoase (de altfel astfel de cizmulițe nu merg la niciun fel de fustă … doar la pantaloni). Îmi place Tuba B., e una dintre actrițele mele preferate din Turcia, am văzut fotografii cu ea de un mare rafinament însă atunci când merge la un eveniment monden că acesta (de mare vizibilitate) ar trebui să consulte un stilist.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.