DEPENDINȚA care va duce la DEPENDENȚĂ


BARIŞ ARDUÇ ÎNCEPE FILMĂRILE ÎN DECEMBRIE ȘI A DEVENIT PATRON

  • ÎI PLACE MULT SUBIECTUL NOULUI SERIAL

Jurnalistul Onur Baştürk (de la Hürriyet) scrie că Barış Arduç se pregătește pentru filmările noului serial. Acesta a încheiat un acord cu prestigioasa casă de producție
Ay Yapım și în decembrie va începe filmările. Încă nu s-a stabilit cine îi va fi parteneră de rol. Lui Barış Arduç îi place foarte mult subiectul serialului și crede din suflet că va fi un proiect pe placul unei palete largi de telespectatori.

baris01

  • A DEVENIT PATRON

Același jurnalist scrie că Barış Arduç și Engin Öztürk s-au asociat.

Povestește despre petrecerea de deschidere a sezonului la clubul MUST cu DJ-ul grec Vassili Tsili Christos.

Jurnalistul scrie că în spatele cabinei DJ-ului era o masă lungă, la care era o agitație permanentă, la capătul căreia se aflau Barış Arduç și Engin Öztürk.

La aceeași masă mai erau: Nazlı Çelik (care povestea despre turneul în zona Mării Negre). asociații de la MUST (Önder Öztarhan și Kaan Boyner.), directorul editorial de la HELLO (Melda Narmanlı Çimen) și autorul articolului (Onur Baştürk). Deci articolul nu e „pe surse”!

Cei mai populari de la masă erau Barış Arduç și Engin Öztürk.

Cei doi au un proiect comun! Müştemilat (în traducere Outbuilding/Dependință).

ForBiz Grup (Önder Öztarhan, Kaan Boyner și Ercan Gümüşkaya) lucrează de mult timp pentru noua locație.

Barış Arduç și Engin Öztürk s-au asociat în noul proiect.

Müştemilat se va deschide la 1 decembrie.

Accesul în Müştemilat se va face printr-un showroom. Se va deschide la 23:00 și 6 nopți din 7/săptămână va fi muzică live. Încă nu s-a stabilit lista cântăreților.

Jurnalistul este curios să vadă cum va fi acest nou amplasament cu aportul de  energie al  celor doi actori de renume și tot jurnalistul își spune că sigur va aduce multă mobilitate vieții de noapte a orașului.