Onestitate, integritate și curaj


Este cunoscută pasiunea lui Barış Arduç pentru sport.

Chiar și în zilele cu activitate intensă, acesta evadează în sala de sport.

bandicam 2018-10-03 16-55-06-001.jpg

baris01.jpg

New Balance a ales pentru prima oară o colaborare în privința colecției vestimentare și a decis să fie cu  Barış Arduç.

baris2.jpg

Shootingul pentru colecția toamnă-iarnă s-a realizat și în scurt timp vor apărea probabil imaginile. 

L’Officiel Hommes acordă spațiu acestei colecții care vine cu: onestitate, integritate și curaj.

baris3.jpg
Să vină și proiectul!
Reclame

13 gânduri despre &8222;Onestitate, integritate și curaj&8221;

 1. Mulțumesc frumos, Maria!Tocmai voiam să-ți răspund pe tag- ul lui Engin și apoi am văzut aici comentariul tău.
  Într-adevăr, ” Kiralik Așk” l -am urmărit și eu pe nerăsuflate, uneori ațipeam cu tableta în mână, fiindcă eram curioasă cum va evolua frumoasa poveste dintre Defne și Omer…
  Asta s-a întâmplat până la ep. 68, după care m-am oprit…
  După mult timp am putut vedea și ultimul episod, de parcă nu doream să se termine…
  În altă ordine de idei, culorile galben și roșu se regăsesc, dar în precedenta colecție New Balance, acum au fost culorile de toamnă-iarnă.
  Iar în ceea ce-l privește pe Engin, eu chiar îmi doresc să citesc și restul poveștilor lui și chiar îmi pare rău că s-au creat acele disensiuni pe tag- ul lui, când era un articol atât de frumos.Îmi pare rău fiindcă am fost înțeleasă greșit și s-a interpretat că aș dori să monopolizez blogul cu opiniile mele, însă dacă am mai comentat și la alte articole, nu numai la cele cu Baris, a fost în momentul când mi s-a părut ceva interesant și am dorit să-mi exprim și eu opinia, dar se pare că acest lucru a deranjat…
  Aștept să citesc și următoarea poveste pe care o vei traduce!O seară plăcută!

  Apreciază

 2. Alina B, este adorabilă pasiunea ta pentru Baris … insa pe mine este ușor să mă convingi pentru că și mie îmi place Baris. A trecut un an de când mă uitam „ca proasta” la KA (scuzați exprimarea dar mi se pare cea mai potrivită … cred că am stat vreo 48 de ore, fără întrerupere, în fața calculatorului; pe atunci nu știam de existenta lui Engin😊 … de fapt, nu mă uitam de loc la filme turcești). Nu am uitat rafinamentul și eleganta ținutelor lui Baris … poate din acest motiv nu sunt foarte impresionată de ținutele sale sportive.

  Mi-a plăcut interpretarea dată culorilor … dar lipsesc galbenul, portocaliul, rosul (sunt culorile mele preferate; când eram copil și făceam tot felul de pozne mama îmi spunea că am fost luată de la țigani – altfel spus, fata ei nu ar fi făcut poznele cu pricina😕. Mai târziu, când am crescut, mă întreba cum de-mi plac așa mult galbenul, rosul, portocaliul. I-am răspuns: „Păi n-ai zis că m-ai luat de la țigani?”)

  Apreciază

 3. Adriana, știi ce declara Woody Allen?
  Mie mi s-a părut tare amuzant și cred că acest citat i se potrivește perfect și lui Guppy, că dacă ne amintim bine declara că s-a mutat până acum de vreo 24 de ori( poate a 25- a oară va fi cu noroc!😉)…
  „Când eram copil părinții mei se mutau adesea dintr-o casă în alta, dar eu i-am găsit de fiecare dată.”😊
  Poate va uita drumul spre casa lui Baris!😄Sau va presara ca-n povești grăunte sau firimituri de pâine, ca să găsească drumul spre casă…😀

  Apreciază

 4. A apărut și o parte din interviu.vorbește mai mult despre sport ,sper sa fie și ceva despre viitoarele aparitii tv, iubită, vacanță, căței 😆…

  Apreciază

 5. Nu, Anna, stai liniștită, că nu am de ce să mă supăr, că eu chiar pentru această frumusețe lăuntrică îl iubesc, se observă în privirea lui că are un suflet pur, de copil și că nu are nici măcar o fărâmă de răutate…
  Nu știu dacă ai avut timp să citești interviurile traduse de d-na Guler de pe acest blog, atunci vei descoperi ce suflet nobil are acest om.Dar ca să-ți spun doar așa un amănunt din viața lui, el înainte de a fi actor a fost salvamar și a salvat peste 1000 de persoane, însă a suferit enorm când două persoane s-au înecat pentru că deși s-a străduit să ajungă la ele, a fost prea târziu și și-au pierdut viața.
  A fost foarte traumatizant acest episod din viața lui, a povestit că luni de zile a avut coșmaruri din pricina a ceea ce s-a întâmplat.Un alt episod care l-a afectat foarte tare a fost acela când în urma unui cutremur petrecut în Turcia mulți colegi de-ai lui și-au pierdut viața.El a scăpat pentru că nu se afla acolo în acel moment, Dumnezeu a vrut ca el să supraviețuiască.

  Apreciază

 6. Alina, te citesc cu drag,
  E frumusel băiatul ăsta, dar atât de copil !
  (Are o frumusețe de copil – e părerea mea, nu vreau sa supăr pe nimeni).
  Îl iubesc că e balanță și balantele se iubesc intre ele !!!

  Apreciază

 7. Da ce privire are…. trebuie neaparat sa intru in audienta la mama lu, sa o intreb la ce s-a uitat cand era insarcinata cu el, ca sigur a vazut ceva „profund” si „interesant”. Si pe bunicul trebuie neaparat sa-l cuceresc… ca sa-mi asigur intrarea la nepot…pe usa din spate evident, ca in fata latra copiii.. Daaa, el are parte de activitate intensa non-stop, cu sau fara proiect, evadeaza la sala ca acolo e oaza lui de liniste. Daca mai are si cosmaruri noaptea (cum au scris ziarele odata) – si cred ca mai are, ca si-a tatuat un indian cu cap de mort care sa lupte cu tatuajul urs de anul trecut- inseamna ca mandra e experta in ceai de tei si de fenicul, da ea nu bea, ii da lui sa fie calm. Fara legatura cu articolul comentariul meu, dar astept sa vad ce a mai declarat ca sa mai spun cate ceva despre colectia noua si filosofia lui de viata…. cam mult spus… filosofii antici ne-ar fugarii cu bastonul daca ar stii ce filosofam noi in ziua de azi.

  Apreciază

 8. „Bad boys, bad boys/Watcha gonna do,
  Watcha gonna do/When they come for you…”😉
  Această colecție vestimentară a fost realizată impecabil și toate elementele au o strânsă conexiune, încât să se potrivească mănușă cu stilul de viață al lui Baris, cu personalitatea lui puternică și cu sufletul său frumos!
  Toate sunt la superlativ, conceptele alese pentru a fi inscripționate pe piesele vestimentare, amprenta lui vocală, culorile alese, care au semnificații puternice, ședinta foto lângă acea superbă mașină army și nu în ultimul rând, modelul ales, însuși Baris, cel care a și venit cu ideea creării acestui proiect inedit!Felicitări tuturor celor care au contribuit la crearea acestui proiect deosebit!
  Pe Baris îl prinde foarte bine acea culoare army kaki!
  Kaki- ul este considerată o culoare din gama neutrelor, în sensul că ar merge bine cu orice.
  Îl face să aibă un look special, efervescent, dar îi dă și un aer misterios!
  Verdele olive sau măslinul, cum i se mai spune e o culoare foarte elegantă, rafinată și care reușește de decenii să se mențină în trend.Această culoare are un impact extrem de pozitiv pentru psihicul uman, fiind una dintre cele mai relaxante culori ale spectrului cromatic.
  Negrul este purtător al unui mesaj de autoritate și putere, evocă emoții puternice.Această non culoare îl face pe purtător să pară mai suplu și mai sofisticat, ceea ce nu se aplică și-n cazul lui Baris, care este un tip atletic…
  Semnificațiile culorii negru sunt: eleganța, stil, seriozitate, sofisticare, putere, modernitate, mister, unitate, viață, renaștere.
  Albastrul inspiră încredere, devotament, responsabilitate.
  Este culoarea cerului și a marii, dar și cea a spiritului, el sugerează odihna și poate determina organismul să producă compuși chimici care au un efect calmant.
  Semnificațiile culorii albastru sunt: cerul, marea, ocean, apă, aer, gheață, iarnă, calm, liniște, armonie, pace, unitate, încredere, încredere în sine, loialitate, credință, curățenie, înțelepciune, regalitate, nobilitate, planeta Pământ, putere, lumină, rezistența, prietenie,sinceritate și nu în ultimul rând, dragoste!
  Iar culoarea aceea kaki cred că tuturor ne-a amintit cât de bine îi stătea lui Baris în acea cămașă kaki în ” Kiralik Așk”!😉Dar în ce nu-i stă bine lui Baris?
  De-abia aștept și interviul!Mulțumesc frumos, d-na Guler!🌸

  Apreciază

 9. Hermoso como has madurado profesionalmente te extrañamos en la pantalla tienes un tremendo talento recuerda siempre que los milagros existen, siempre estaremos contigo solo tienes que tener el coraje que promocionas y tomar decisiones.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.