Keremcem și İlay Erkök au fost invitații emisiunii „Cu Memet Özer în bucătărie„.

Meniul preparat chiar în fața lor: steak de vită cu garnitură de crochete pane de cartofi, brânză, unt, frișcă, lapte și parmezan la cuptor, salată verde la grătar cu muștar balsamic, tartă de smochine proaspete și înghețată.

bandicam 2018-09-23 15-54-42-448

bandicam 2018-09-23 15-54-31-042

La întrebarea „Cum le e viața?„, Keremcem a răspuns: „Minunată. Savurăm fericirea.„.

Realizatorul le-a spus că le stă foarte bine împreună și au o energie comună foarte bună.

bandicam 2018-09-23 15-54-24-025.jpg

Li s-a spus să reprezintă un cuplu căruia îi place să mănânce, iar Keremcem a confirmat și a precizat că dulciurile îi plac lui.

İlay a spus că în familia ei nu s-au gătit prea multe dulciuri, ci mai mult sărat.

Keremcem a mărturisit că în bucătăria lui nu există cimbru deoarece îl asociază mereu cu căzăturile din copilărie când mama lui îi ungea rănile cu ulei de cimbru.

Au fost întrebați dacă au un fel de mâncare preferat și au spus că spaghetele Bolognese pe care ea le gătește foarte bine.

Keremcem a mai spus că-I place foarte mult mâncarea de bame cu ulei de măsline.

İlay nu s-a putut abține și a cerut să guste din compoziția de crochete.

bandicam 2018-09-23 16-30-24-380.jpg

bandicam 2018-09-23 16-30-38-606.jpg

Gazda a vrut să folosească un sirop în preperarea sosului pentru carne, iar Keremcem i-a spus că İlay nu consumă din acel sirop. Gazda s-a decis să folosească miere de albine.

Keremcem a fost întrebat despre cum filma promo-urile pentru OHB în spaniolă, portugheză și alte limbi.

Acesta a spus că OHB a fost patru sezoane la FOX, a fost vândut în peste tot în lume, din Indonezia și până în Americ Latină, și comentariile care îi vin pe rețelele de socializare sunt în diverse limbi străine. A povestit despre cum a fost în Etiopia.

Au povestit despre cei 2500 de km parcurși de Bayram, de la Istanbul, la familia lui Ilay apoi la Fethiye pentru concertul de la restaurantul prietenilor și la părinții lui Keremcem la Bodrum și înapoi.

Au povestit despre o întâmplare de la un restaurant aflat la 100 km de părinții lui Ilay. Pentru că le-au recomandat să mănânce acolo, Ilay nici măcar micul dejun nu l-a luat. Ajunși acolo, fiind prima zi de Bayram, au spus că nu pot prepara. Ilay văzuse bucata de carne în frigider și nu a vrut să renunțe pentru că îi era și poftă și îi place foarte mult carnea. Keremcem l-a luat deoparte pe cel de acolo și i-a zis să facă ceva pt ca au de mers șase ore și-o să-l omoare fata. Până la urmă, omul le-a spus că nu va face la grătar cu cărbune, ci la plită. Era un restaurant cu carne din animale hrănite natural. Îți alegi carnea și ți-o prepară pe loc…

Ilay a povestit cum în copilărie tatăl ei a fost detașat ca stomatolog la BALIKESIR. Îi plăcea foarte cum mirosul de care din măcelăriile de acolo. Când era întrebată ce vrea să se facă atunci când va fi mare, ea spunea că vrea să fie măcelar. :)))

Au fost întrebați ce au făcut pe parcursul celor 2500 km și Ilay a spus că au mâncat până și în mașină pentru că părinții lor le dau mâncare pentru drum.

Întrebați cum se mențin și nu se îngrașă, au spus că fac sport și mănâncă sănătos.

https://www.fox.com.tr/Memet-Ozer-ile-Mutfakta/bolum/v/262/part/1

Întrebat de ce nu mai există muzica în viața lui, Keremcem a spus că există. Chiar dacă nu are un album nou, are evenimente, concerte.

A mărturisit că la OHB, 4 ani a fost foarte ocupat și apoi a intervenit obișnuința de a nu face.

Realizatorul emisiunii i-a spus că ar trebui să continue să facă muzică și Ilay să-l impusioneze, iar ei doi au spus că o face.

Ilay s-a emoționat când a văzut carnea. :)))

bandicam 2018-09-23 17-16-00-082.jpg

Realizatorul a spus că l-a cunoscut pe Keremcem cu statut de muzician, dar a descoperit și un actor foarte bun și că îi este dor să-i asculte melodiile.

Au povestit și depre bursa de la regină, Ilay fiind prima turcoaică cu bursă la Academia Regală din Scoția.

bandicam 2018-09-23 17-18-11-701

Mâncarea le-a plăcut foarte mult!

bandicam 2018-09-23 17-20-46-187

 

Reclame