Septembrie, muzică, stil

Publicat de

 

 

„În ciuda ritmului intens, iubesc foarte mult să fac seriale. Sigur că simt și lipsurile neglijării muzica. Faptul că vine această cerere din partea ascultătorilor, mă face să simt că i-am lăsat la jumătate de drum. De aici, prin intermediul dumneavoastră, aș vrea să le dau semnalul că vom face lucruri foarte frumoase. Și unul dintre ele, albumul.„ (WeYouThey)

keremcem.jpg

Abia așteptăm proiectele!

Până atunci, admirăm. Cum era acel cuvânt? COOL!

Și cu STIL!

miangi.jpg

k1ki1

Reclame

8 comentarii

 1. Există în repertoriul lui Keremcem melodii foarte frumoase, dar una este de o frumusețe rară: „Al Gonlumu Dyar, Dyar Surukle” (Ali Kocatepe !), melodie cu care apare în multe videoclipuri, chiar și în seriale (pe care o cântă și alți cântăreți, ex. Nukhet Duru.
  Deși, la un click distanță, versurile melodiei apar traduse în mai multe limbi, chiar și în cea română, problema este că nu prea le înțeleg.
  Ar fi minunat dacă la un moment dat ar apărea și aici, pe blog, dar cu versurile traduse de doamna Guler Bolat !

  Apreciază

 2. Eu de aproape 3 ani l-am descoperit pe Keremcem de pe acest blog,de cite ori am timp îl ascult,are o voce foarte frumoasă și mai ales cintecele traduse vorba băiatului meu, mă unge la suflet.Vad că au activități săptămânal.Le doresc să fie fericiți împreună!

  Apreciază

 3. Da, brandurile ii cauta, Toyota, stilistii.
  Vad ca Ilay la evenimente, straluceste. Mai are de lucrat la iesitul din casa, sau sa ii vedem pijamaua😜 E dulcica oricum.

  Apreciază

 4. Melodia e frumoasa mai ales can stim si versurile. Vad cei doi sunt imaginea diversor branduri de la o vreme. Bravo lor.

  Apreciază

 5. Multumim pentru traducere. Asteptam si albumul. Frumusei stilatii nostri. Vad ca sunt la ziua Yoncai, care ce frumoasa coincidenta e prietena lui Ilay. Mica e lumea, cum prietena surorii lui, cea care l-a ajutat cu muzica, e prietena lui Ilay.
  Frumoasa melodia.

  Apreciază

 6. Deși am descoperit această frumoasă melodie destul de tardiv, parcă pe 1 septembrie, când ați postat-o dvs. pe blog, pot spune că a devenit una din melodiile mele preferate.

  Apreciază

Comentariile nu închise.