Jurnalista Oya Doğan, de la Gazete Vatan, a stat de vorbă cu Çağatay Önal, Director General al Star TV, despre noua grilă de programe a postului.

Noul sezon al serialelor se va deschide la 17 septembrie cu Söz/Jurământul, săptămână când vor începe toate serialele postului. Marți se va difuza „ Ufak Tefek Cinayetler/Crime Minore„. Miercuri va fi „Nefes Nefese/ Cu sufletul la gură.

Joi se va difuza „Avlu/Curtea„.

Vineri va fi „İstanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul„.

Sâmbăta se va difuza „Erkenci Kuş/Pasărea Matinală„ proiectul estival în care au  crezut cel mai mult și care nu le-a dezmințit așteptările, fapt pentru care mulțumește tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect.

STAR TV a încheiat un acord cu Gold Film pentru serialul „Kardeş Çocukları/Frate și Soră„, ce are un scenariu semnat de Sırma Yanık  și va avea în distribuție pe Mehmet Aslantuğ și Ayça Bingöl.

Mai sunt și alte proiecte în curs de pregătire.

Jurnalista a întrebat de Burak Özçivit şi Barış Arduç.

„Burak Özçivit are contract cu dumneavoastră, dar numele lui este vehiculat pentru serialul de la TRT 1 Diriliş. Care este situația reală?

Îl iubim foarte mult pe Burak. La „Kara Sevda„ a fost cu noi. A fost un proiect de succes intern și internațional. Dacă îi place un proiect al altui post și vrea să joace, nu-l putem opri. El gândește condițiile și decide. Sezonul acesta poate fi la un alt post, dar ușa noastră va fi mereu deschisă pentru el.„

„De ce nu-l vedem pe ecran pe Barış Arduç din moment ce încă e sub contracct cu dumneavoastră?

 FOARTE CURÂND….

Reclame