Auzind anunțul că se caută o tânără care să interpreteze rolul fiicei lui Nurgül Yeşilçay în filmul lui Özcan Deniz „İkinci Şans/A doua șansă„, mama lui Afra Saraçoğlu i-a trimis un mesaj pe Instagram lui Özcan Deniz prin care i-a spus că fiica sa ar fi foarte potrivită și că își dorește foarte mult să devină actriță. S-au văzut foarte repede și au decis ca rolul să fie al ei. Pentru a interpreta rolul fiicei, Afra a petrecut foarte mult timp alături de Nurgül Yeşilçay. S-au plimbat, au făcut cumpărături, au locuit împreună. Afra spunea că este un mare noroc că a debutat alături de Nurgül Yeşilçay şi Özcan Deniz.

afra01.jpg

Au trecut mai puțin de trei ani.

Afra Saraçoğlu a mai jucat în filmul „Kötü Çocuk/Băiat rău„ și în serialul „Fazilet Hanım ve Kızları/ Doamna Fazilet şi Fiicele Ei” de la STAR.

afra2.jpg

Vara aceasta a filmat 20 de zile pentru două filme.

View this post on Instagram

Umut & Gülüm @askbumufilm 📸: @demetbudun

A post shared by Afra Saraçoğlu (@afrasaracoglu) on

Se zvonește că o vrea Hilal Saral în noul ei proiect, dar are contract cu Avșar Film care are pentru ea un alt proiect.

Azi au fost anunțate cele trei nume premiate de KELEBEK pentru actrițe ale căror stea strălucește. O ascensiune confirmată și răsplătită cu un premiu prestigios.

Premiul este acordat, în fiecare an, înainte de a începe votarea pentru Premiile Fluturele de Aur pentru mai multe categorii.

Cele trei premiante sunt: Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu și Merve Çağıran.

Bravo lor!

sperantelePantene.jpg

Reclame