Protagoniștii primului serial turcesc cu vampiri, Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu și Selma Ergeç, au stat de vorbă cu jurnalistul Hakan Gence pentru ediția de duminică a cotidianului Hürriyet.

Cu promisiunea că voi reveni la interviu cu declarațiile celorlalți actori, iată câte ceva din partea cu Elçin Sangu:

◊ Ați așteptat mult un proiect nou după ‘Kiralık Aşk’. De ce?
– A fost și oboseala unei lungi perioade de muncă și nevoia de odihnă, dar și opțiunea de a aștepta pentru a putea realiza un proiect frumos.
◊ Ce v-a convins să acceptați acest proiect?
– Nu a fost nevoie să fiu convinsă. Eram ,de ieri, de acord.  Când am auzit de proiect, am luat legătura prin intermediul agenției mele, m-am dus și le-am spus “Bună, eu sunt Mia”.De ani de zile îmi doream un proiect fantastic și, pentru că îmi plac la nebunie poveștile cu vampiri, era exact ceea ce îmi doream să fac.
◊ Dați viață personajului Mia în vârstă de 164 ani. Cum este ea? 
–  Există un grup de vampiri și un grup de vânători de vampiri. Între oameni și vampiri există o luptă. Mia este un personaj ce vrea să găsească vampirul care a transformat-o și luptă să redevină om. Este o poveste atemporală, aspațială și chiar fără anotimp.
◊ Cum v-ați pregătit pentru personaj?
–  Primul lucru pe care l-am făcut înainte de a începe proiectul, a fost acela de a lua lecții de arte marțiale. Mi-a plăcut atât de mult, încât continui.

◊Cât de dreaptă este lumea vampirilor construită de voi față de lumea reală?
Mult mai dreaptă decât lumea construită de oameni. Acolo măcar, nimeni nu face rău nimănui din senin.
◊ Numele v-a fost vehiculat permanent pentru diverse proiecte. Este ceva concret, pentru acest sezon, legat de cinema sau micul ecran?
– Din păcate, există situația de a se face știri din fiecare întrevedere pentru un proiect. Nu este cum se crede că spunem „Da„ la orice și apoi renunțăm. Stai de vorbă cu mai multe persoane, dar nu înseamnă că toate se concretizează.

h1h2

 

 

Reclame