A 55-a ediție a Concursului Național de Film, care s-a desfășurat, până anul trecut, în cadrul Festivalului Internațional de Film din Antalya, va avea loc în perioada 30 septembrie-4 octombrie la Istanbul.

Ca și anul trecut, când concursul a fost organizat la Istanbul, din dorința ca acesta să nu se piardă, după anularea categoriei din cadrul Festivalului din Antalya, de o echipă din breaslă, susținută de mai mulți actori și regizori, Elçin Sangu și-a exprimat susținerea pentru concurs printr-o postare pe Twitter.

„Iubim la nebunie„ a scris actrița distribuind postarea contului oficial al concursului.

 

bandicam 2018-08-30 12-57-36-941.jpg

Elçin Sangu a participat la ediția de anul trecut, în calitate de invitată, fiind însoțită de Yunus Özdiken şi Rutkay Öziş.

A spus că sunt fericiți să sprijine acest concurs național.

Chiar au fost comentarii în presa scrisă și la televiziune că actrița a pășit pe covorul roșu alături de stilist, nu de iubit.

Întrebată ce reacții au din partea fanilor ei și ai lui Barış Arduç cu privire la filmul „Mutluluk zamanı/Timpul dragostei, aceasta a spus că sunt reacții frumoase și din jur, dar vom vedea ce va fi.

I s-a spus că fanii îi văd foarte frumoși împreună și că au ajuns să-i căsătorească prin photoshop, i-au făcut sultan și regină. Reacția actriței a fost: „Să nu intrăm în subiectul acesta. E foarte, foarte foarte clasic.„ Apoi le-a spus că-i pupă și le-a urat o seară bună.

Eroare
Acest video nu există

Probabil va merge și anul acesta, dar curiozitățile reporterilor vor fi altele pentru că mai e un pic și se va difuza primul serial turcesc cu vampiri.

yasamayanlar.jpg

Cu Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Selma Ergenç şi Birkan Sokullu în distribuție, serialul „Yașamayanlar/Cei ce nu trăiesc„ va fi difuzat la BluTV din 6 septembrie.

Publicitate