Bergüzal Korel a împlinit 36 de ani.

View this post on Instagram

mutluluk. 27.08.2018

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Soțul, Halit Ergenç, a organizat o petrecere la restaurantul  La Boucherie din Levent.

Au participat prietenii cuplului.

Halit Ergenç a vrut ca petrecerea să fie  privată, de aceea a cerut invitaților să nu distribuie fotografii și video pe rețelele de socializare.

În timp ce Bergüzar Korel mulțumea invitaților că au venit și îi îndemna să se distreze, să danseze, actorul Enis Arıkan, prieten foarte bun al familiei, a întrebat-o dacă e Instagramul e interzis. I-a răspuns: „Este interzis, dragoste, dar te-am invitat aici, Enis…„ dând de înțeles că, dacă el e acolo, e imposibil să nu posteze.

 

Aflând că presa este afară, Bergüzar Korel şi Halit Ergenç au ieșit vorbească puțin și să pozeze. Actrița a mărturisit că îi era dor de o petrecere de ziua ei și se întâmplă după 5 ani de zile. Întrebată ce cadou a primit din partea soțului, actrița a zâmbit și a răspuns soțul: „ Noi am rezolvat chestiunea asta. Rămâne între noi.„ Întrebată dacă domnul Halit este romantic, actrița a râs și a răspuns: „Cu adevărat foarte romantic. E atât de romantic!„.

Bergüzar Korel a mulțumit fanilor pentru darurile pline de semnificație: „Sunt foarte fericită să am o familie care  întinde mâinile, în orice colț al lumii, către oameni, copii, animale. Ce bine că existați!„

Fanii actriței Bergüzar Korel au impresionat-o și anul acesta, ca în fiecare an, cu cadouri emoționante.

Bergüzar Korel Universal Fan Club a împărțit produse alimentare copiilor nevoiași din Cambodgia şi a plătit construirea unei fântâni în numele tatălui actriței (există, de anul trecut, una și în numele ei)

Au donat bani Fundației Copiilor bolnavi de leucemie și Asociației pentru protecția animalelor Haçiko.

Acum doi ani, fanii au donat bani pentru a fi plantați 2000 de puieți în „Pădurea Amintirilor„.

Anul trecut, Bergüzar Korel Universal Fan Club a ajuns în Karaburun, localitatea unde a copilărit actrița și a realizat atelierul de pictură al unei școli primare.