ACTORI TURCI

Cine va fi partenera lui Kıvanç Tatlıtuğ în noul serial?


Kıvanç Tatlıtuğ va fi polițistul din serialul, producție AY YAPIM, „Çarpışma/Coliziunea”.
Nu se știe cine îi va fi parteneră, dar până acum s-au vehiculat două nume: Cansu Dere și Serenay Sarıkaya.
Azi, conform gecce.com.tr, a apărut alternativa Neslihan Atagül, cea care a jucat cu Burak Özçivit în Kara Sevda’  și în serialul digital „Dip” alături de İlker Kaleli.
cine
Când se vehiculează prea multe nume, sigur e altcineva.
Dacă va regiza Hilal Saral, e posibil ca Neslihan să fie propunerea ei!
Vom vedea!

5 răspunsuri »

 1. В блога пише,че Neslihan Atakul ще играе заедно с Kadir Dogulu.

  Apreciază

 2. Așa cum am mai spus pe aici n-am reușit să emit o părere despre Kivanc Tatlitug … e ceva care îmi scapă, m-am gândit că nu l-am văzut suficient deși un serial (Cesur ve Guzel) si un film (Hadi be oglum) ar trebui să fie suficiente (am mai văzut și foarte scurte secvențe din Kuzey Guney sau Ask-i memnu dar nu am inca determinarea necesară pentru a vedea serialele de la început). În Cesur ve Guzel Tuba Buyukustun mi-a captat aproape toată atenția, Kivanc nu mi s-a părut a fi suficient de expresiv (cel puțin raportat la alti actori turci de care se tot discută pe aici) iar în Hadi be oglum copilul din film „i-a luat fața” (de regulă nu folosesc expresii din argou dar aici se potrivește foarte bine).
  Am început să văd „În dragoste și în război” – am văzut 3 episoade. Nu știu de ce am ales acest serial, nu exista nimic care să mi-l recomande, nici premii, nici măcar un gen de film care să aibă succes (cine se mai uită azi la filme de epocă și încă turcești?) …
  Pe Farah Zeynep Abdullah o văzusem în „A small september affair” alături de Engin Akyurek dar nu pot spune că mi-a plăcut deși filmul este bun … atât ca scenariu și realizare cât și ca interpretare (evident mă refer la Engin Akyurek 😉). Nici prezența ei în rol principal nu ar fi trebuit să fie pentru mine un motiv de a alege „În dragoste și în război”. Și totuși l-am ales … și nu-mi pare rău. E un film bine realizat, cu foarte multă acuratețe … îmi aduce aminte de atmosfera din Anna Karenina. Kivanc Tatlitug își interpretează rolul cu măiestrie, nici nu cred că ar putea fi un alt actor mai potrivit pentru acest rol – un rus de etnie turcă. Da, Kivanc Tatlitug are calități actoricești incontestabile! Nici aici Farah Zeynep Abdullah nu se ridică la nivelul partenerului său dar chiar și așa filmul este bun (adică primele episoade). În mod paradoxal, deși Tuba Buyukustun este o actriță mai bună, se pare că Farah Zeynep a reușit să facă un cuplu mai bun cu Kivanc.
  Prin urmare este greu de spus care actriță este mai potrivită pentru Kivanc … cred că sunt o mulțime de factori care intervin în realizarea unui cuplu de succes pe ecran. Important este ca acești factori să fie cunoscuți de cei care se ocupă de casting.
  După mintea mea Neslihan Atagul este mai potrivită: este mai frumoasă, mai rafinată, mai senzuală … dar așa o fi gândind și Kivanc?

  Apreciază

 3. Imi mentin parerea: Oyku Karayel. Mi-a placut mult in Kalp Atisi. Si ea a colaborat cu Hilal Saral in Kuzey Guney.

  Apreciază

 4. Neslihan s-ar impune net in fata celor doua dar nu o prea vad alaturi de Kivanc dupa ce „si-a dat sufletul ” lui Burak in KS.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.