Cu gândul la KİRALIK AŞK’


Jurnalistul Mesut Yar scrie că, de câteva zile, se află acasă la Datça.

„Soacra și socrul sunt lipiți de ecran. Mă uit să văd ce vizionează. În colțul de jos scrie  “Kiralık Aşk”. „Iar vă uitați?„ îi întreb. „Abia am descoperit și am rămas legați.„ îmi spun.

Îmi amintesc de furtuna pe care a iscat-o serialul, cu ceva vreme în urmă, și de grupul de fani ELBAR și zâmbesc…

Cam așa ceva e televiziunea. Ceva valoros, nu are unde să se ascundă. Vine o zi când iese iar la lumină și cu acea lumină găsește să-i lumineze pe alții. Ce s-ar putea spune? „

 

bandicam 2018-08-07 19-33-05-171.jpg

 

 

 

36 de gânduri despre “Cu gândul la KİRALIK AŞK’

 1. Alina B.

  Iyi ki dogdun, Elcin!
  Îți prezint prognoza meteo pentru ziua ta: va ploua toată ziua cu dragoste, cu zâmbete și cu îmbrățișări calde din partea celor ce te iubesc.Profită din plin de această zi frumoasă!
  Să fii mereu solară și să ai alături doar oameni care te admiră, care te iubesc, oameni optimiști.
  Îți doresc să ai o viață la fel de gingașă precum e zâmbetul tău și la fel de frumoasă precum e sentimentul iubirii!
  Să fii binecuvântată cu fericire și sănătate!🌹🌹🌹

  Apreciază

 2. Daniella

  😆😆😆😆 pe avion sau in avion…. ca e mai rapid si mai sigur…. vesti bune…. oare reusim sa-l readucem si pe Baris oe ecrane, daca cu ” profu” ne-a mers?

  Apreciază

 3. Alina B.

  Aveți încredere, că tot noi vom marca „golul de aur” și le vom cânta melodia lui Mihai Constantinescu ” Vin extratereștrii”!😀
  Am intrat si eu pe blogul lor și culmea, am sesizat o imperfecțiune, care deși minoră n-ar fi trebuit să existe pe un blog dedicat vorbirii corecte, în loc de substantiv feminin scria „feminim”.
  Cred că ați auzit de multe ori expresia „a trecut ca gâsca prin apă”.Dar să vedem cum trece apa prin strecurătoare…
  Să vă povestesc ceva ce am citit cândva…
  Era un frate, care îi punea mereu pe oamenii din biserică să memoreze versete din Biblie.Într-o zi vine un copil la el și îi spune că el nu are memorie și el nu poate memora acele versete.Atunci, fratele i-a dat o strecurătoare și l-a trimis la baie, spunându-i să umple strecurătoarea cu apa de la chiuvetă.Evident, copilul încearcă în zadar, apoi vine și-i spune fratelui că apa curge prin găuri.Fratele îi răspunde atunci „Strecurătoarea aceea seamănă cu mintea ta, iar apa care curge de la chiuvetă e cuvântul lui Dumnezeu.Poate că mintea ta nu poate să-l memoreze așa cum o fac alții, dar măcar(arătând spre strecurătoare) mintea ta va fi mult mai curată după ce vei citi Cuvântul ce trece prin ea.”
  Fiecare să ia pentru el ce dorește din această povestioară cu talc atât de profund.E adevărat că mintea noastră, odată cu înaintarea în vârstă și din pricina grijilor cotidiene, a căpătat și lacune și s-a transformat poate într-o strecurătoare, dar esențiale sunt alte lucruri…
  Dar când mai văd că sunt unele persoane care vin să ne dea lecții, că am făcut mici greșeli din pricina emoțiilor sau pentru că am scris în grabă și nu din cauză că am fi agramate, tocmai cine se găsește să ne învețe, persoane care fac cacofonii, care fac dezacorduri între subiect și predicat, care utilizează pleonasme…
  Hai că închei, să nu vă plictisesc!😀
  O zi minunată tuturor!☕️🌸☕️

  Apreciat de 2 persoane

 4. Daniella

  Sa stiti ca eu am luat legatura cu Baris…. sigur, mi-a auzit vocea si s-a gandit ” aoleu, iar ma suna cosmarul vietii mele”, da asta este! Sa ma suporte! Si i-am spus oful meu, ca prietenii lui, de la atata stat in soare, voteaza un blog cu v, dar nu e blogul unde e Baris vedeta si daca vor sa invete gramatica sa o faca din noiembrie incolo, acum trebuie sa-l sustina pe Baris. A reusit sa micsoreze distanta cu trei voturi, dar surpriza, iar nu se mai poate vota…. e de inteles, sunt cablurile vechi, se scurtcircuiteaza repede….. deci iar ne luptam cu roboti si mori de vant, insa zic si eu ca si Macrina, o sa reusim….. robotii trebuiau sa inteleaga inca de anul trecut ca noi suntem mai multi/multe, mai ambitiosi/ambitioase si mai suntem si extraterestrii…..

  Apreciat de 1 persoană

 5. Macrina Petri

  Nici vorba Dna Guler! Am intrat si eu sa vad despre ce e vorba dar…..surpriza ….cam repede s-a intrat in vacanta! Ei lasă ca ne mobilizam noi cumva, cursa se câștigă, de cele mai multe ori pe ultima suta de metri…….FETELOR, FANILOR…….hai dați trezirea si la alții:))))

  Apreciat de 1 persoană

 6. Nu le-au mai dat teme după 30 mai? 🙂 Oare dacă nu mai scriu pe blog și mă mut pe Facebook și Instagram si pun zilnic câte – o definiție, ceva, am succes mai mare? :)))) Iertați – mă, se vede că nu am băut cafeaua.

  Apreciază

 7. Alina B.

  Bună dimineața tuturor!☀️
  Am intrat puțin pe blog, pentru a mă corecta, că doar am învățat să vorbesc și eu corect gramatical, nu vreau să fiu apoi acuzată de ignoranță!😀
  Am folosit cuvântul fan la feminin, doar pentru că noi, cele care discutăm aici suntem doamne sau domnișoare și mi se pare ciudat să-l folosesc la masculin.Dar de acum încolo voi folosi sinonimul admiratoare, pentru că mi se pare mai potrivit.Oricum, am fost catalogate drept fănici, disperate, cu un IQ mic, așa că ce pot să mai spun…
  Sperăm să vină vești bune din partea preferatului nostru, că după vacanța aceasta f. lungă ar trebui să înceapă noul proiect cu forțe proaspete, dacă tot are lumea ce are cu el că nu vine cu nimic nou și interesant!

  Apreciat de 4 persoane

 8. Daniella

  😁😁😁😁😁 am zis si eu sa fie mai stiintific…. ca satra nu suna frumos….. si asta si pentru ca am invatat sa vorbesc corect gramatical…. pacat ca s-a terminat scoala in luna mai☺️😉. Profu si Baris…. 4 luni la mare…..

  Apreciat de 1 persoană

 9. Alina B.

  Chapeau, Daniella!Adevarul e că fiecare poate crede ce dorește despre noi, atâta timp cât noi suntem împăcate cu noi și nu băgăm în seamă părerile negative, totul e perfect!Da, se pare că noi, fanele lui Baris suntem ceva nemaivăzut, nemaiîntâlnit, dacă lumea nu poate să ne înțeleagă și nouă admirația pentru un actor!😀

  Apreciat de 1 persoană

 10. Daniella

  Multumim si noi Alina B. Multumim mai rar, ca sa nu mai lasam impresia ca suntem o societate secreta sau o grupare extraterestra😊😉

  Apreciază

 11. Alina B.

  Mulțumesc pentru aprecieri, dragelor!
  Și eu apreciez comentariile Daniellei, Macrinei, Danielei-Dana, Alexis.👏👏👏
  O seară liniștită!

  Apreciază

 12. Popescu Daniela -Dana

  Eu am inceput pe acasa si am terminat pe net(ca foarte multi).Multumim fetelor pentru traducere.Pe mine m-a invatat sa fiu mai rabdatoare si sa-mi imbratisez mai mult copiii.O seara buna doresc tuturor!A fost un serial cu multe invataminte!

  Apreciază

 13. S M

  Daca ar fi fost difuzat de Kanal D ar fi fost pe primul loc cu siguranta. Eu una nu ma mai uitasem la ceva pe Acasa TV de ani de zile…si ce sa vezi desi are ratingul ala nu tocmai stralucit se pare ca, pe blogul dnei Guler, are cei mai multi fani:)

  Apreciază

 14. Alina B.

  Marilena Camelia, nu ne supăram, că doar aceasta este frumusețea vieții, ar fi monoton să avem toți aceleași gusturi…Însă am simțit nevoia să spun și eu ceva, cu privire la pasiunea mea pentru serialul „Kiralik Așk”, inclusiv pentru Baris.Adevarul e că așa sunt eu, o persoană care trăiește mai intens și mă atașez de anumiți actori, care îmi transmit o emoție, cred că sunt aici și persoane care mă înțeleg…Pe mine nu mă interesează absolut deloc audiența unui serial, pentru a-l urmări cu plăcere, dacă ceva mă captivează, poate avea și 0,1 audiență, acest fapt nu mă determină să abandonez vizionarea lui.
  Oricum, dacă serialul n-ar fi fost iubit și la noi, nu ar fi existat atât de multe articole pe blog despre Baris.Iar românii deja îl urmăriseră pe net, când a fost difuzat la noi.
  Cât despre faptul că Baris ar fi o persoană anostă…Dacă un om care face acte de caritate, care hrănește animalele de pe stradă, care a salvat foarte multe vieți și s-a frământat nopți la rând, având coșmaruri fiindcă nu a reușit să salveze două persoane, un om care iubește arta, care pictează, care scrie, care iubește frumosul poate fi o persoană superficială și lipsită de profunzime, atunci înseamnă că sunt eu subiectivă!
  În altă ordine de idei, spuneai că dacă un actor care-ți place nu mai vine cu noi proiecte, atunci îți pierzi interesul…
  Să-ți dau un exemplu, pentru a mă face mai bine înțeleasă, au fost doi actori foarte dragi mie, care din păcate nu mai sunt printre noi, un actor care a murit în urma unui accident de mașină și o actriță, care a fost ucisă într-un mod crud, chiar și acum, după mulți ani eu revăd cu plăcere filmele și serialele în care au jucat și de fiecare dată am lacrimi în ochi.Faptul că ei nu mai pot avea alte proiecte, fiindcă au plecat atât de repede nu mă împiedică să le admir munca pe care au făcut-o cât au putut dărui din talentul lor.Iar în ceea ce-l privește pe Baris, știu că are potențial și voi aștepta oricât va fi nevoie un nou proiect, am încredere că nu va dezamăgi!O seară plăcută!

  Apreciat de 3 persoane

 15. Macrina Petri

  Audiente, audiente…..dar cei care nu au vizionat serialul pe Pro2/Acasa, unde sunt contabilizați? Si apoi Stimabila Marilena, sa înțeleg ca l-ai urmărit sau doar ai tras concluzia ?
  Bine punctat Daniella! Cei care trăim in lumea noastră mica si anosta, in respect si toleranta:)))

  Apreciază

 16. Daniella

  Pai nu ne suparam Marilena Camelia Nicola, ci doar discutam. Acum vezi tu, nu suntem toti la fel…asta-i farmecul lumii in care traim. Nu-ti place tie, ca-i plictisitor cu lumea lui mica, dar poate tocmai asta ne place noua. Ma rog, vorbesc doar in numele meu. Cum spuneam, pasionali sau cerebrali, nu conteaza atata timp cat putem sa ne acceptam si sa ne toleram.

  Apreciat de 3 persoane

 17. „Kiralik Așk” un serial care a facut pasiuni aici la noi, m-am uitat pe audienta lui atunci cand a fost difuzat de Pro2/Acasa, este aici https://www.paginademedia.ro/2017/06/audiente-seriale-mai-2017, ei i-au spus”Pretul dragostei”, veti spune iar tu cu audientele tale, …sunt obisnuita cu ele, deoarece mie imi spun cat conteaza el pentru publicul de la noi…. ce nu inteleg eu, este legatura aceasta sufleteasca pentru actorii din rolurile principale….am si eu actori favoriti, dar n-as putea dezvolta pasiuni de lunga durata, mai ales daca ei nu vin cu alte roluri mai interesante…Adica imi imaginez ca i-ar sta bine in rolul cutare…dar aici se opreste totul….apoi viata personala, daca este anosta, cum este viata favoritului vostru, mi-ar da un indiciu ca este un barbat plictisitor….este racordat la mica lui lume, cu mica lui iubire, cu mici escapade in lumi exotice…cam asta-i tot…nu va suparati…sunt obisnuita cu altceva…

  Apreciază

 18. Alexis

  Și eu am rămas cu gândul la KA. Un serial de vara a devenit o poveste pe viață. Mulțumesc Alina B, zile frumoase alaturi de cei dragi și ție!
  Mulțumesc Dna Bolat pentru acest loc de suflet, mult succes și visuri împlinite va doresc! Vreau sa vă mulțumesc și prin mai multe voturi, dar nu prea îmi iese…

  Apreciat de 1 persoană

 19. Alina B.

  Mulțumesc frumos celor care mi-au apreciat comentariile!
  O zi plăcuta tuturor și să vă bucurați de soare, alături de cei dragi!🌞

  Apreciază

 20. Alina B.

  Îmi place comentariul tău, dragă Macrina!👏
  Cât despre afirmația ta, Gabriela, care pare a fi ironică, nu mă deranjează…Fiecare poate avea opinia lui, atâta timp cât este argumentată și pertinentă.Sunt f. multe seriale turcesti, cu un scenariu foarte bun, care nu au luat premii Emmy, însă acest lucru nu le-a diminuat din valoare.Cred că dacă un serial are atât de mulți contestatari și stârnește atât de multe ecouri înseamnă ceva…Iar „Kiralik Așk” este un serial care a primit și premii!

  Apreciat de 4 persoane

 21. Daniella

  Cu gandul la KA ar trebui organizat un concurs….cine stie cel mai mult sa ia cina cu Baris si sa mearga la muzeu cu Elcin. Eu una stiu secvente in care Baris se vede in coltul ecranului, prapadindu-se de ras la replicile lui Koray, desi rolul cerea sa fie serios. Stiu si greselile de scenariu/montaj…… daca ar exista acest concurs si ar garanta cina cu Baris, invat si la ce ora lua masa regizorul la platouri, cum le chema pe costumiere, cine stingea lumina, cine uda florile…….
  In fine…. le doresc tuturor celor care au ramas in memoria publicului datorita acestui serial, sa se mai intalneasca cu roluri la fel de mari ca si in KA…. nu neaparat cu personaje precum Omer, Defne, Koray sau Neriman…. ci cu roluri care sa le vina „manusa”, precum cele din KA.
  In alta ordine de idei…. situatia la votare, seamana surprinzator de bine cu cea de anul trecut. Noi nu putem vota, dar este incredibil cum oamenii au cosmaruri noaptea si se trezesc sa voteze pentru ca isi doresc sa vorbeasca corect gramatical. Incredibil…. saracii, sa n-ai somn din cauza asta….!!!

  Apreciat de 2 persoane

 22. Alina B.

  Mulțumesc frumos pentru articol!
  „Kiralik Așk” este un serial excepțional, iar povestea de dragoste dintre Defne și Omer va rămâne memorabilă în sufletul meu!În acest serial totul s-a împletit în cel mai potrivit și frumos mod.Scenariul scris de Meric Acemi a fost impresionant, fiind o scenaristă plină de ingeniozitate.Regizorii Șenol Sonmez și Baris Yos sunt foarte talentați și au făcut ca totul să pară real și firesc, au reușit prin harul lor să-i determine pe actori să transpună emoțiile în cel mai veridic mod posibil.Chiar dacă în primul rând, într-un serial bun se evidențiază actorii, consider că un rol la fel de important, îl constituie și scenariul, inclusiv regizorii.Chimia dintre cuplul Defne și Omer a fost de excepție, sinceritatea și firescul cu care transmiteau emoțiile prin profunzimea privirilor lor, prin gesturile lor frumoase unul către celălalt, prin îmbrățișările lor calde și chiar prin pupicurile lor pline de dragoste pe obraz, au făcut ca acest serial să fie de neuitat și să te facă sa-ți dorești să revezi acele scene pline de intensitate.La fel de talentați au fost și ceilalți actori, chiar și cel mai mic rol a avut o importanță deosebită, chiar și aparițiile speciale și cei care au avut roluri episodice,totul a fost un cumul, care a făcut ca serialul să fie fascinant.Scenele pline de umor dintre Koris și Neriman, dintre Koris, Yasemin, Derya și angajații de la Passionis, vorbele pline de înțelepciune ale maestrului Sadri, prietenia sinceră și necondiționată dintre Omer și Sinan, cât și cea dintre Iso și Defne, dragostea bunicului Hulusi pentru nepotul lui, Omer, inocența micuțului Iso și a surorii lui Defne, muzica aleasă cu măiestrie pentru fiecare scenă, toate acestea au dat strălucire serialului „Kiralik Așk”!❤️

  Apreciat de 3 persoane

 23. Macrina Petri

  Da, știu, părerile sunt împărțite si aici pe blog privitor la KA! Dar iată ca se vorbește iară si iară de serialul acesta. După ce am urmărit Kara Sevda am jurat ca nu ma mai uit la nici un serial turcesc dar m-a convins o prietena pina la urma si nu-mi pare rău! Pe lângă poveste, actorii minunați pe care i-am cunoscut, am descoperit si muzica turceasca, plina de poezie si sensibilitate, care m-a cucerit definitiv. Felicitări tuturor, într-adevăr ne-au luminat viața!:)))

  Apreciat de 2 persoane

 24. Nona

  Acest jurnalist a realizat o emisiune cu ei doi la CNN Turcia , cu mare succes. S-a cântat live in acea emisiune , melodia devenita și ea celebra , a serialului.
  O revelație a fost și Iso , actorul Kerem Firtina , care a rămas in foarte buna relație cu Elcin, a fost și la ziua ei de naștere, de pe 13 August.

  Apreciază

 25. Mi-a plăcut…dar l-am văzut o dată…mi-au plăcut mult Sinan, Salih Bademci pe care îl urmăresc cu drag, e un actor care face și teatru și-mi place în Mireasa din Istanbul…verișoara cea rea a lui Omer, Melisa Şenolsun…pe care o voi urmări în Nefes Nefese. Koriș și Neriman au fost premium…Seçkin Özdemir, Pamir…când a apărut a dat un zvâc poveștii…

  Apreciază

 26. Anonim

  Cata dreptate are! Cred ca nimeni nu l-a vazut o singura data… te fac sa te uiti iar si iar. Si nu stiu cat Elbar, dar Defom sunt de neuitat! Multumim dna Guler!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.