„Când am auzit că se va realiza proiectul YAȘAMAYANLAR, am luat legătura prin intermediul agenției mele, m-am dus și le-am spus: „Bună, eu sunt Mia.„ pentru că, de ani de zile, îmi doream un proiect fantastic. Era exact ce îmi doream, mai alles că-mi plac la nebunie poveștile cu vampiri. Am fost primul personaj inclus în proiect. Existau riscuri din pricina faptului că era ceva inedit, dar nu m-am gândit la acestea și, în ciuda tuturor posibilelor reacții, era important să nu-mi fie teamă să încerc ceva nou și să fac pasul spre acțiuni și proiecte îndrăznețe. Acest proiect va fi apreciat mai mult pentru curaj decât pentru succes. În concluzie, indiferent ce va fi, eu sunt fericită că încerc ceea ce mi-am dorit. Gândul meu încă de la început, a fost să facem noi proiectul și să crească numărul proiectelor alternative, să se facă altele mai bune și să privim cu speranță spre viitor.„ a declarat Elçin Sangu pentru reportajul realizat de Özlem Ülkü/Milliyet.

yasamayanlar1.jpg

 

„Mia (Elcin Sangu), o tânără vampir de 164 de ani, vine la Istanbul pentru a pune în aplicare un plan sub îndrumarea mentorului Karmen (Selma Ergeç). Intenția este de a-l ucide pe Dmitry (Kerem Bursin) care a transformat- în vampir și să redevină om ,dar uciderea unuia dintre cei mai puternici vampiri ai istoriei, Dmitry, nu va fi atât de ușor cum crede ea.

Bătrânul vampir Numel (Birkan Sokullu), care a întors spatele trecutului său întunecat, se va alia cu Mia și Karmen în acest scop. Lucrurile devin din ce în ce mai complicate în această situație în care limitele dintre pasiune și ură, viață și nemurire, bine și răul devin atât de neclare.

De asemenea, cel mai important, este pe cale să înceapă o mare luptă între oameni și vampiri. Testul cel mai mare pentru Mia este de a găsi răspunsul la întrebarea „De partea cui va fi când va începe marea luptă?„

Serialul va fi difuzat, din luna septembrie, pe platforma digitală BluTV.

bandicam 2018-08-05 17-10-12-777.jpg

 

Reclame