Astăzi s-au încheiat filmările proiectului AY YAPIM, „Bașka İhtimal/O altă posibilitate„, cu Bergüzar Korel şi Engin Akyürek în rolurile principale.

Filmul va fi în cinematografe din noiembrie, Engin Akyürek a interpretat rolul unui regizor de publicitate. Bergüzar Korel a avut rol de Manager.bandicam 2018-08-04 22-13-10-204

Engin Akyürek va pleca în America Latină.

akyurek1.jpg

„Çocuklar sana emanet/Copiii rămân în grija ta„, filmul regizorului Çağan Irmak, avându-l în rolul principal pe Engin Akyürek, va fi în cinematografele din America Latină.

Astfel, filmul va fi proiectat în ziua de 9 august în Peru, iar în 16 august va putea fi vizionat în Argentina și Chile.

Este primul film turcesc care va putea fi vizionat în cinematografele din America Latină.

Inter Medya și Tondero  au stabilit o colaborare cu posturile de televiziune pentru a-l aduce pe Engün Akyürek în America Latină.
Renumit datorită serialelor „ Fatmagül’ün Suçu Ne?„ și „Kara Para Aşk„,  Akyürek va fi în ziua de 9 august la postul de televiziune Latina din Peru invitat al unor emisiuni reprezentative.
În ziua de 12 august, actorul va fi în Chile, invitat de postul de televiziune Mega, iar în 15 august va fi în Argentina.
engin.jpg