Luna roșie, Marte și războiul picioarelor


Fenomenul ELBAR pare să se îndrepte spre „A fost odată ca niciodată„.

Mi-au atras atenția comentariile de pe Instagram și Twitter.

Nu sunt eu în măsură să fac o analiză a fenomenului ELBAR, de aceea voi încerca, păstrând echidistanța necesară, să redau cele întâmplate prin comentariile și postările altora.

Comentariul care a încins spiritele, considerat jignire și lipsă de respect față de Elçin Sangu, a venit din partea cuiva (care are profilul Instagram privat, dar face trimitere la un site și de acolo aflăm că e regizor).

Acest comentariu este probabil inspirat de această postare (ea întreabă aici „Ce, la Istanbul plouă?„, dar comentariul nu la ploaie se referă, ci la picioare:

Iată comentariul:

c0001.jpg

 

Nu am stat să caut când a spus Arduç despre importanța picioarelor.

Studiind cazul, fanii actriței își dau seama că domnul este amic cu Gupse Özay și că aceasta îl folosește pentru a o ataca pe fosta parteneră de proiecte a lui Barış Arduç.

Îi cer, prin nenumărate etichetări, lui Barış Arduç să ia apărarea fostei partenere, ba chiar există comentarii că ar trebui să ceară imediat scuze.

c01.jpg

„Am analizat contul celui care a făcut comentariul acela prostesc. A împrăștiat cu like-uri la pozele lui Gupse. Trebuie să înțelegeți că este unul dintre prietenii inutili ai șerpoaicei. Nu știu dacă au văzut comentariul, dar ar trebui să vină imediat explicație din partea lui Barış sau a iubitei lui. ”

c2

„Barış sau cine e, luați-l și folosiți-l, dar ajunge! Ne-am săturat! Elçin este un om de calitate şi de succes. Nu o amestecați pe ea în comparații prostești. Îmi tremură mâinile și picioarele de nervi acum. Ajunge!!!„

c3

„Vă e cunoscută cea care își folosește prietenul pentru a o ataca pe fosta parteneră a iubitului ei? Cine e ea?

c4.jpg

„Poftiți! Barış, cel pe care îl idolatrizați, în loc să reacționeze la impertinența comisă, a comentat la postarea iubitei. Încă mai e cineva care zice Elbar?

Comentariul lui Barış Arduç a fost la un comentariu al altcuiva la postarea lui Gupse Özay (ea scrie că s-a îndrăgostit de amândouă, adică de lună și de planeta Marte)

Lumea încerca să o convingă pe Gupse Özay că în niciun caz nu este Marte și că nu poate fi văzută cu ochiul liber.

Cineva îi scrie „Nu poate fi Marte. Nu poți vedea Marte din locul de unde stai. Nu ar trebui să fie atât de ușor să vezi Marte.„

Acestuia îi răspunde Barış Arduç: „Demir Ural, eu nu am putut să explic„

Mi s-a părut că îi dă dreptate lui Ural…

c001.jpg

bandicam 2018-07-27 22-48-22-413.jpg

Au fost multe comentarii prin care lui Barış Arduç i se cerea să ia atitudine.

A fost implorat. A fost amenințat că nu va mai fi sprijinit de acum încolo.

Elçin Sangu a venit ieri cu o postare pe Instagram Stories.

Și cu picioare!

Fanii au considerat că e un răspuns și au lăudat atitudinea.

elcins.png

A venit și Gupse Özay cu o postare pe Stories.

(care scrie: „N-a învățat încă să facă stories„)

Gupse.png

Vine și Barış Arduç cu o postare.

A închis comentariile.

Am citit pe Twitter că e normal să posteze pentru că vine toamna, vine proiectul și trebuie să se împace cu fanii. Altcineva îl întreba dacă vine din Mexic.

Azi am văzut răspunsul celui care a pornit toată povestea.

Scrie că a scris inițial pentru a face mișto cu reflexul lor de a linșa. Că unii dintre ei probabil au observat că asemănător cu o parte din ceea ce a scris, au scris și ei. Că nu i s-a părut o surpriză să fie atacat pentru insultă din moment ce, cei are se consideră îndreptățiți să înjure o parte și nu au înțeles că el a făcut mișto. Spune că, dimpotrivă, a fost foarte distractiv. Și că persoane dintre cele pe care le iubesc sau le urăsc au priceput comedia și atacatorii au devenit cel mult material de ironie. Le spune să nu se aștepte la o reacție din partea lor. Că Gupse a scris doar un hahaha la comentariu deoarece a dus-o mintea și a priceput la ce se referă.

Și mai spune că intenția lui nu este să devină celebru, ci el este cel care îi face renumiți pe oameni prin profesia sa. Că a șters mulți urmăritori și a redus numărul la 200.

Că ei nu reprezintă un target economic pentru cei care își dac reclamă. Și dacă oamenii aceștia au milioane de urmăritori, ar fi păcat să se dea reclamă grupurilor împărțite în elbar și gupbar.

 

raspuns.jpg

Tot pe Twitter:

c5.jpg

„Iar Gupse, i-a răspuns prietenului cu Hahaha Ufuk. Sunteți lipsiți de Dumnezeu. Imediat trebuie să cereți scuze. Subiectul acesta nu se va închide aici.„

Cred că luna roșie a fost de vină. Sau poate a fost benefică pentru a conștientiza că fiecare are drumul său.

Mai bine să se păstreze ce e frumos din tot și fiecare să-și susțină idolul în noile proiecte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eroare
Acest video nu există

 

MULT SUCCES!

26 de comentarii

 1. Nu credeam că cititorii blogului se întorc la articole din 2018. Încercați totuși să vă calmați. Nu cunoaștem pe nimeni suficient de mult pentru a susține că îl detestăm ca om. Suntem liberi să apreciem sau nu prestația actoricească. E loc sub soare pentru toată lumea. Lăsați la o parte judecățile de valoare. Viața e scurtă, nu merită să o irosim cu energii negative.

  Apreciază

 2. Oh, Doamne!Cu ce să încep, că m-a amețit acest comentariu…
  Genul acesta de comentarii, eu le încadrez în categoria provocări.De cele mai multe ori, aleg să tac, deoarece nu-mi place să intru în polemici inutile, dar e deja prea mult…
  De ce tocmai azi acest comentariu?Ați aflat cumva că producatorul serialului istoric a început să-l urmărească pe Baris pe IG și deja ați luat foc?
  Ce urmează acum?Alte campanii ca și în perioada serialului Kuzgun?Mă întreb de ce, dacă acest actor nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre?
  Dacă nu ați putut aprecia prestația actoricească a lui din “Kuzgun”, e clar…
  Aș spune mai multe, dar mă opresc aici.Se pare că nici din învățămintele inteleptului maestru Sadri nu ați învățat absolut nimic…
  “Cine renunța să fie răutăcios câștiga seninătate.”(Carl Gustav Jung)

  Apreciază

 3. Baris Arduc mi-a plăcut doar în rolul Omer sau …Mert !
  Ca om îl detest . Nu mi se pare deloc un bărbat adevărat . Mai degrabă un papa lapte , un egoist narcisist , atribute băgate în cap de către G.O. (asta cred ca ii șoptește la ureche într-una ca fără ea , el , e nimeni)
  Ori nu știe sa se descurce singur decât teleghidat de răutatea acelei femei care se da atat de sigura pe ea incat uita cât este de rea , ridicola și lipsita de feminitate și se maimutareste în toate felurile pana la dezgust ….
  Dacă era sigura pe ea și bărbatul din viata ei , nu o ataca pe Elcin , direct sau indirect ….
  Iar Baris își merita soarta . Ceva e la mijloc un interes absurd dar nu îmi dau seama ce…
  Femeia din viata lui îl va transforma intr-un actor mediocru , nu ii va suporta succesul niciodată…și nu îl va mai avea atâta timp cât va sta lângă ea …
  Ca oameni nu dau doi bani pe ei !
  Motiv pentru care mulți dintre fanii lui Baris l-au abandonat în urma mitocaniilor spuse și atitudini lui legat de Elcin …
  Am văzut actori care au jucat în seriale de dragoste aplaudați la scena deschisa de partenerii lor de viata , asta , Gupse asta dacă ar putea ar desfiinta-o definitiv pe Elcin . De ce dacă e asa sigura pe ea ca femeie , nevasta și ce o mai fi ?
  Și el de ce neaga tot acuma ? Nimeni nu ia pus pistolul la cap nici sa joace cu Elcin , nici sa se însoare cu ridicloa aia …? !

  Apreciază

 4. D-na Guler, când veți avea mai mult timp doar partea în care vorbește despre Baris v-aș ruga să o traduceți, restul nu e obligatoriu, oricum am înțeles esențialul și sunt sigură că fanii lui Baris sunt interesați de partea aceea.
  Mulțumesc frumos!🌹

  Apreciază

 5. D-na Guler, mulțumesc pentru răspuns.
  Eu văzusem interviul pe IG și era pus în mai multe părți, iar acolo nu se specifica ceva de „asla”, de aceea am și înțeles eronat.Mea culpa!

  Apreciază

 6. Chiar mă întrebam, oare ce mișcare inteligentă va face G. în ziua galei Yasamayanlar, puteam să jur că va posta ceva pe IG-ul ei, dar m-am înșelat, a facut o mișcare și mai inteligentă pentru a fi în centrul atenției și a dat acest interviu, culmea coincidențelor, chiar după gală!
  Ce rost avea să vină chiar acum cu această poveste, când deja o spusese pe 15 august pe IG-ul ei?Evident, e o întrebare retorică, știm de ce…
  Oricum, lăsând la o parte povestea cu boala, pe care nu o contest, era clar că odată și-odată organismul va ceda la asemenea forțări de îngrășare și slăbire fulger, ce mi-a atras atenția a fost faptul că pentru un Oscar și un milion de dolari, ar repeta același lucru, asta spune totul!
  Să-ți pui în pericol sănătatea pentru faimă și bani mi se pare de neconceput, sănătatea nu are preț!

  Apreciază

 7. „Când vezi că oamenii păcătuiesc într-un fel sau altul față de tine,de Domnul,de semeni și față de ei înșiși,nu te înverșuna cu ură împotriva lor,fiindcă și fără tine este destulă ură pe pământ,ci compătimește-i,iartă-i din toată inima când te jignesc și spune în sine:”Doamne,iartă-le lor-fiindcă i-a năucit păcatul-că nu știu ce fac”(Luca 23,34).Sfantul Ioan de Kronstadt🙏
  De multe ori am văzut comentarii negative din partea dvs.,dar am preferat să nu răspund,însă acum am ales acest mod pentru a vă răspunde politicos.Mulțumesc!

  Apreciat de 2 persoane

 8. Chiar dacă nu a atacat-o într-un mod direct,eu consider că în mod indirect a mai făcut-o într-un interviu,când a declarat că ea nu s-a sărutat niciodată în filme și nu va avea scene pasionale cu nimeni,fiindcă nu vrea să le știrbească onoarea tatălui și fratelui ei(nu-mi amintesc titlul articolului,dar în esență cam așa declarase).Mie mi s-a părut a fi o jignire,deoarece s-a îndoit de moralitatea celorlalte actrițe,implicit cea a lui Elcin,care au astfel de scene de dragoste.

  Apreciat de 3 persoane

 9. Buna,

  As vrea sa va intreb ceva, in special pe doamnele care urmaresc informatiile legate de Elcin, Baris, cariera, proiecte si implicit viata personala ( vin la pachet) si…ceilalti.
  A mai existat pana acum acest tip de „dialog deschis” intre Elcin si Gupse?
  Eu urmaresc de deva timp noutatile si povestile dar nu am alte surse in afara de acest blog si instagram ( unde traducerile automate sunt de cele mai multe ori de tipul google translate).
  Si apoi Baris, care dupa parerea mea a folosit postarea/selfie pentru a distrage atentia fanilor de la „razboiul picioarelor” si chiar i-a reusit.

  Multumesc

  Apreciază

 10. Daniella, ești inepuizabila si plina de umor!

  Parca Omer a fost cel care a vorbit de picioarele femeilor….dar ce contează o mica diversiune ca sa-ti atingi scopul, a face mișto de fani si a crea o gâlceava de prost gust. Scuzele ar fi fost necesare sub orice forma din partea celui revendicat si care din păcate a ieșit cat se poate de „sifonat”. Că si-a dat seama sau nu, cine știe…..mie însă mi se pare din ultima lui postare, ascuns după ochelari negrii, foarte trist, supărat si obosit ( pierdut in jungla din Tailanda si nu pe o plaja însorită din Ceșme).

  Apreciază

 11. Gupse nu o sa fie niciodată la nivelul lui Elcin care este o finuta frumoasa talentată și tot ce vreți iar Baris ar fi bine sa deschidă ochii pana nu e prea târziu

  Apreciază

 12. hahahaha…va citesc comentariile si ma tavalesc la propriu de ras….cata patima…in fine nu cred ca exista vreun actor care sa fie pana la sfarsit indragostit de o singura femeie…nu ar fi normal…adica pentru femei sigur nu este valabil( poate pt calugarite)…cand va trece la o alta, ce-o veti mai plange pe Papadia…scuze cred ca n-am suparat pe nimeni…..sper…hahaha

  Apreciază

 13. Baris, la postarea de ieri, are emoji 🤙🏽 un fel de “call me”, asa ca eu l-am sunat si l-am intrebat cum stau lucrurile. In primul rand mi-a spus ca s-a incheiat concursul “ care picioare ii plac lui Baris” pe IG, deci e tarziu sa ma mai inscriu. A zis sa astept, ca iubi lanseaza trend-ul in concursuri, in functie de ce posteaza ea putem concura si noi… bust, posterior, cercei de tabla, ochelari de cal, sari… vedem, cu ce apare ea. Pe de alta parte mi-a cerut sa o intelegem si pe biata Papadie, ca avea un gram de minte, dar dupa ce a stat atata in soare s-a evaporat si aia! A ajuns sa fac reclama la pahare si suc de struguri albi la 10 dimineata! Din cauza sucului n-a putut sa inchida comentariile si n-a facut decat sa rada. Eu zic asa “Ninge in Alaska, floricico! Baga-te cu picioarele in gheata ca sa-ti revii! “
  Comentariul care a iscat scandalul a fost o gluma proasta, asta daca a fost o gluma. Nu are nimic in comun cu unul din motto-urile lui Baris “Respect” , nici nu cred ca reflecta realitatea si nici bun pentru reputatia lui Baris nu este. Respectivul, care este intr-adevar prietenul Balariei, ar fi trebuit sa-l respecte pe Baris ca iubit al ei si sa nu-i batjocoreasca munca. Si da, un barbat adevarat si-ar fi cerut scuze.
  Cat despre Baris, el traieste momentan pe Marte…. de-asta prietenul lui i-a atras atentia Lacramioarei ca nu-l poate vedea, dar revine in curand cu proiect, a si evoluat, si-a schimbat optiunile, nu-i mai plac picioarele dar apreciaza inteligenta si decenta……

  Apreciat de 2 persoane

 14. Gupse ,din pacate, e penibila ca de obicei. Cu sau fara pahar, grasa, slaba.blonda sau bruneta, atitudinea ei e vulgara. E parerea mea, stiu ca gusturile nu se discuta , asa ca rog simpatizantele ei sa nu se oboseasca sa -mi raspunda sau sa-mi dea lectii … Le ignor sau cel mult ma distrez pe seama lor .

  Apreciază

 15. Mulțumim pentru articol!Nici eu nu-mi amintesc să fi spus vreodată Baris ceva despre importanța picioarelor…
  Dar mi-a plăcut răspunsul lui Elcin,cred că prin această postare i-a reamintit lui Baris de momentele frumoase de la filmări,când Omer rămăsese fascinat de picioarele lui Defne,când i le fotografia Koris în acea mașină!👠

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.