Citeam azi în ziarul Sabah un articol semnat ieri de Özlem Avcı și intitulat „Tu ai cea mai frumoasă burtă din lume„.

bandicam 2018-07-10 10-12-01-083.jpg

Titlul era pus în ghilimele, deci cita și ea din spusele cuiva.

 

Îi cita pe fanii care, chiar dacă erau obișnuiți cu pătrățelele lui Barış Arduç, l-au plăcut și cu burtica surprinsă de obiectivele paparazzi în timp ce era pe iaht cu prietenii.

Scria jurnalista că fanii i-au trimis mesaje de admirație de genul „Te iubesc și cu burtă„, „Tu ai cea mai frumoasă burtă din lume„, „Îți stă bine orice, chiar și burta„…

baris01

Unii vor spune poate că nu-i ziar serios și că nici nu contează. În urmă cu două săptămâni a avut cel mai mare tiraj (conform site-ului medyatava.com.tr).

bandicam 2018-07-08 16-35-42-601.jpg

Navigând pe Instagram, acolo unde, de cele mai multe ori, apar știrile de mâine, poimâine, am ajuns la Karagöz Kafe/Çiftlik Köy unde doamna care a postat s-ar fi întâlnit cu Barış Arduç (care probabil i-a şi oferit locul de la masă pentru poză) și Gupse Özay.

Credeam că este proprietara, dar nu este. M-am uitat prin postările ei și are copii în Istanbul și Dubai. Era doar ,în trecere pe la Karagöz Kafe. Scrie că a fost o întâlnire fericită cu oamenii și starurile pe care le iubește.

Nu am vrut să subliniez aceasta, ci voiam să spun că am găsit cauza burții lui Barış Arduç. De parcă mi-a cerut cineva!!! :))

La Karagöz Kafe, lumea ia micul dejun și e un loc recunoscut pentru ceea ce vedeți în fotografie.

Despre doamna Hamiyet, cea care a preluat ștafeta de la mama ei, s-a scris și prin ziare.

Tot Sabah!

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/idil-cimrin/2017/05/07/dunyanin-en-lezzetli-pisileri

bandicam 2018-07-08 17-42-08-836.jpg

Reclame