După ce a jucat în serialul Vatanım Sensin, Kubilay Aka a fost inclus în distribuţia serialului Çukur. Acum ar fi trebuit să fie în vacanţă, dar a primit rolul principal în filmul  de cinema, producţie Avşar Film, Aşk Bu Mu/Aceasta este dragostea? unde îi va fi partener talentatei actriţe  Afra Saraçoğlu. 

Afra

Kubilay Aka nu a avut nici vara trecută vacanţă, acesta jucând în filmul de cinema semnat Cem Yılmaz- „Arif V 216”.

Sursa: medyatava.com.tr

Kubilay Aka povestea pentru cotidianul Hürriyet cum a ajuns el în lumea actorilor. ” Lucram la Aeroportul Muğla-Milas la o companie privată. Ufuk Ergin a intrat, împreună cu cântăreţul Ozan Doğulu în sala de protocol. Am întocmit formalităţile. Impresarul observase numele meu de pe ecuson. Peste 10 minute, mi-a venit un mesaj prin Instagram. Mă întreba dacă aş putea veni pentru o filmare de probă pentru rolul Ali Kemal în serialul    “Vatanım Sensin”. Dacă nu i-aş fi văzut, aş fi crezut că glumeşte cineva.  În acea seară, am avut o lungă convorbire telefonică. Am fost la câteva filmări de probă şi apoi am fost acceptat pentru rolul Ali Kemal. Iar viaţa mea s-a schimbat complet. ”

kubilayaka1.jpg

 

Vă mai amintiţi? Afra Saraçoğlu a ajuns pe platourile de filmare tot datorită Instagram! Se căuta o tânără pentru rolul fiicei lui Nurgül Yeşilçay din „İkinci Şans”, mama ei i-a trimis o fotografie lui Özcan Deniz, Afra a venit pentru filmarea de probă şi a primit rolul. S-a pregătit foarte bine pentru film petrecând mult timp cu Nurgül Yeşilçay. Şi de atunci, proiect după proiect!

Reclame