Într-o emisiune mondenă de la Star TV s-a susținut că Serenay Sarıkaya şi Kerem Bürsin s-ar fi certat din pricina banilor.

Co-producător al filmului „Kelebekler/Fluturii„, Kerem Bürsin ar fi luat de la Serenay Sarıkaya suma de 1.500.000 lire turceşti și acum i-ar fi greu să-i înapoieze.

serenaykerem

Actorul a dezmințit știrea și a denumit-o „bullshit„.

bandicam 2018-06-09 12-22-22-514

Agenția actorului a transmis un comunicat de presă din care am aflat că Kerem Bürsin este nu doar actor într-un rol principal în serialul cu vampiri, ci și co-producător.

„Stimați reprezentanți ai presei,

Știrea difuzată la emisiunea „Duymayan kalmasın„ de la Star TV, dar și cele apărute ulterior în presă, potrivit cărora actorul nostru Kerem Bürsin ar fi împrumutat bani pentru proiectele în care este producător și din această cauză relația sa ar fi intrat în impas, nu reprezintă realitatea, ci un produs al imaginației.

Firma de producție Brave Born al cărei asociat este Kerem Bürsin, a devenit co-producător al filmului Kelebekler/Fluturii după terminarea filmărilor, iar acum este co-producător al serialului ale cărui filmări continuă- „Yașamayanlar„

Cu respect, PH7 Talent „

bandicam 2018-06-09 12-07-01-580.jpg

Reclame