ACTORI TURCI

Îndrăgostiții în vacanță


Kıvanç Tatlıtuğ şi Başak Dizer  sunt în vacanță. Au ancorat la Marmaris. Fotografiile spun totul. Apoi, mai jos, aveți răspunsul la întrebarea „Ce trebuie să faci pentru a avea succesul lui Kıvanç Tatlıtuğ?„

kb1kb2kb3

Alături de ei se află și Çağatay Ulusoy, foarte bun prieten al lui  Kıvanç Tatlıtuğ.

kt02kt003

Tümay Özokur, fondatoarea primei școli de impresariat pentru actori, a scris și publicat cartea „Cine vrea să devină actor, să ridice mâna„.

Într-un interviu acordat, face referire și la actorul Kıvanç Tatlıtuğ:

„Pentru a avea succes precum Kıvanç Tatlıtuğ, trebuie să depui efort.

Ar fi putut exista persoane care participând cândva la concursuri de frumusețe au dobândit faimă, dacă ar fi participat acum, nu ar fi prins aceeași popularitate. Dar nu-l pot da în acest sens exemplu pe Kıvanç Tatlıtuğ deoarece Tatlıtuğ a și avansat, dar a și muncit foarte mult. Nu a bătut pasul pe loc. Întotdeauna a creat personaje. Dar au fost o grămadă de best modele care au dobândit titluri, dar au bătut pasul pe loc. Nu ne amintim de ele și nu ne vom aminti. Acum sunt zeci de copii și toți așteaptă să devină Kıvanç. Dar trăiesc mari dezamăgiri.

Ce le puteți spune acestora?

Cariera este o călătorie care trebuie planificată. Ce vrei să fii? Ce obiectiv ai? Să câștigi bani? Vrei să devii brand? Dacă vrei să devii brand, vorbim despre un brand ieftin sau un brand longeviv? Am o vorbă pe care o spun mereu: balonul de la vârful acului. Dacă e să fii un balon, vai de tine. Acum, din 10, șase sunt balonul de la vârful acului. Dacă vrei o faimă care să reziste, trebuie să plătești prețul corect. Trebuie să muncești precum Kıvanç. Trebuie să depui efort. Trebuie să plătești un preț material și spiritual…„

KT1kt2

 

 

1 răspuns »

  1. Relatia de dragoste dintre Kivanc si sotia lui cu 13 ani mai in varsta este in mod aparent inexplicabila dar si demna de toata lauda desi sotia lui este cu 13 ani mai in varsta. E drept ca ea este o femeie rasata, are un corp frumos , dar noroc cu chirurgia estetica, care i-a corectat imperfectiunile fetei si i-a mai sters din semnele varstei. Sa fie un fel de complex al lui Oedip, sau sunt barbati tineri(desi Kivanc nu este chiar prea tanar) care cauta femei mai puternice si mai experimentate ? In orice caz, relatia lor este vizibil una pasionala, spre deosebire de Burak si Fahrye care „se pozeazaimpreuna” ca in reclame, nu vibreazaimpreuna.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.