Șapte motive pentru care fanilor le e dor de Ömer İplikçi


Site-ul noluyo.tv republică un articol din martie prin care se întreabă „De ce ne este dor de Ömer İplikçi?”.

Iată!

 1. DIFERIT

„Ceea ce diferențiază pe Ömer İplikçi de celelalte personaje nu este chiar perfecțiunea? Cum poate fi un om, în același timp, muncitor, ambițios, drept, bine intenționat, cult, principial, milostiv, mândru, corect, dur, rece, sincer, îndrăgostit și plin de încredere? Chiar dacă la început pare un om prea complicat, nu l-am cunoscut odată cu Defne? Nu i-a topit Defne inima înghețată? Era un personaj diferit și perfect.

bdiferit.jpg

 1. AMBIȚIOS, INTELIGENT ȘI DE SUCCES

Da, el era designer de pantofi. Concurența era mare. Tot timpul i s-au pus piedici și ajunsese în pragul falimentului. Prin inteligență și mișcări bine încadrate în timp, a depășit de multe ori astfel de situații. Firma pe care a salvat-o era la marginea prăpastiei. Secretul succesului nu a fost paptul că era inteligent, muncitor și perfecționist? Am urmărit un om de afaceri care nu a dezarmat niciodată. Și noi eram fascinați de munca lui  Ömer. Așa cum era și  Defne…

inteligent.png

 1. LOIAL

Era legat de trecutul său, apropiat de cei pe care îi iubește. Își iubea până și durerile. Sigur că va continua să-și iubească mama și tata, dar poate fi iubit un astfel de bunic? L-a iubit și pe el. Până și pe mătușa lui. Era legat de cel  pe lângă care a crescut și de la care a învățat multe, meșterul Sabri. Așa cum a fost și de prieteni și în special de Sinan. Dar, cel mai mult, era legat de femeia iubită și de fiica lui.

barislegatdeceilalti.png

 1. SPORTIV

Îndrăgostit de baschet, acesta își consuma întreaga energie pe sport. Dis de dimineață mergea la sport, înota, trăgea la vâsle, mânca sănătos, era mereu în formă. Poate că succesul și eficiența în muncă se datorau sportului, nu-i așa?

 1. ROMANTIC

Ömer era un personaj imaginar… Zâmbetul, privirea, expresia feței, brațele puternice, inima plină de iubire erau ale unui bărbat cu potențialul de a cuceri tote femeile, dar inima lui a bătut doar pentru Defne. Cunoștea foarte bine femeia. A făcut cea mai romantică cerere în căsătorie, a dansat cu iubita pe cele mai frumoase melodii, a cumpărat cele mai frumoase daruri, a făcut cele mai frumoase complimente, a fost gelos în cel mai frumos mod. Nu a iubit-o foarte frumos pe Defne?

romantic.png

 1. ÎNDURERAT

Un om este încercat de multe ori în această viață. Orice grijă e un examen? Câți oameni rămân în urma acestor încercări? Trăim toate aceste rele pentru a ni se testa limita durerii? Sau a le trăi înseamnă a fi puternic? Cutremurat de moartea tatălui, Ömer a fost dărâmat la îmbolnăvirea mamei sale. Bunicul lui era un insensibil. Sigur că a iubit, dar nu se exterioriza. Dar a iubi nu înseamnă a face să simtă că îl/o iubești? L-a mai părăsit și dragostea din copilărie pe Ömer. De parcă toate astea nu erau de ajuns, a primit o lovitură și din partea fetei cu părul albastru. Să nu mai vorbim despre unchi și mătușă.   În ciuda tuturor acestora, adoram verticalitatea lui.

durerileB.png

 1. ÎNDRĂGOSTIT

Doar bărbații cu inima rănită pot iubi atâta? După ani de zile, Ömer simțea din nou că are încredere. Datorită lui Defne. Chiar dacă, mai apoi, din cauza minciunilor și secretelor, a fost atât de rănit încât a vrut să plece din țară. Nu ne-am săturat privind dragostea dintre Ömer și Defne. Când ochii lor zâmbeau, zâmbeam și noi. Dragostea lor avea tonalitatea cea mai frumoasă. Când i-a mai stat atât de bine unei roșcate lângă un brunet? Eram cuceriți de dragostea lui Ömer. Trebuie să recunoaștem că iubea foarte frumos. Poate de aceea, când spunem  Ömer İplikçi, deodată ne vine în minte scrisul „Acest personaj este întru totul imaginar. Nu are nicio legătură cu viața reală!„   🙂

dragostealui.png

Reclame

4 gânduri despre &8222;Șapte motive pentru care fanilor le e dor de Ömer İplikçi&8221;

 1. Tatuaje,tatuaje,tatuaje!!!
  Sensibilitatea si profunzimea ii este ireversibil afisata prin ele.Contraataca simbolic si mut ,afisindu-si durerea fara margini in fata unei lumi profund nedrepte.
  Ce face cu puterea?!O are,si are si multa intelepciune,un bonom incurabil!
  Asta e,DUMNEZEU nu poate sa-ti dea TOTUL!
  De aceea nu e interesat de superficialitatea si ego femeilor perfecte fizic.

  Apreciază

 2. Dna Guler, va multumim!

  Frumos articol si as mai adauga un al optulea motiv: Baris Arduc cel care i-a dat viata lui Omer, modul in care a abordat si s-a identificat cu personajul…….i-a iesit! Cum sa nu-ti fie dor de Omer sau sa nu visezi la un asa barbat!!! Dar implacabil……. „Acest personaj este întru totul imaginar. Nu are nicio legătură cu viața reală!„ 🙂

  O seara linistita va doresc!

  Apreciază

 3. Doamne, ce articol superb! Ömer este un personaj extraordinar construit, dar si mai bine interpretat de Baris! Sa nu se mai mire nimeni de impactul pe care serialul l.a avut asupra telespectatorilor si il mai are inca! Si Defne este un personaj foarte dulce! Daca ar scrie si despre ea un asa articol!! 😍😍
  Multumim mult, dna Guler! Duminica frumoasa!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.