Kıvanç Tatlıtuğ va colabora din nou cu Yılmaz Erdoğan, după cinci ani de la „Kelebeğin rüyası/Visul fluturelui”.
Yılmaz Erdoğan este pregătit să aducă pe marile ecrane continuarea comediei de succes “Organize İşler ” (,Treburi Organizate în traducere sau titlul alternativ în SUA Magic Carpet Ride).
Yılmaz Erdoğan a scris scenariul, a regizat și interpretat un rol principal în “Organize İşler 1” și a fost vizionat de 2.618.244 de persoane în 2005.

Presa anunță că cei doi s-au întâlnit în Göcek, pe iahtul ancorat în larg, pentru a vorbi despre scenariul  proiectului ale cărui filmări vor demara în iunie.

 Kıvanç Tatlıtuğ va interpreta rolul celui care se ocupă de luptele între cocoși, iar parteneră îi va fi Bensu Soral.

Când a primit premiul GQ Man of the Year pentru Cel mai Bun Actor, Kıvanç Tatlıtuğ a primit premiul chiar de la Yılmaz Erdoğan despre care spunea că are un loc foarte important în viața lui, au colaborat într-un proiect important, i-a fost și frate și profesor, îi mulțumește pentru cele patru luni în care au filmat „Kelebeğin rüyası/Visul fluturelui” și alți doi ani anteriori în care au filmat zi și noapte, toate acestea dând o semnificație aparte premiului.

Bensu Soral este partea albă de la MAVİ. Abia s-a lansat spotul „Mai mult alb„ cu Bensu Soral.

View this post on Instagram

Bensu ile daha çok beyaz! #maviglam @bensusoral

A post shared by Mavi (@mavi) on

Kıvanç Tatlıtuğ este imaginea brandului MAVİ şi, doar cu o privire, te face să spui MAI MULT ALBASTRU!

Actorul este deocamdată în vacanță, iar soția lui îi mai bucură pe fani cu fotografii și imagini video pe Instagram Stories.

basakdizerkivanc1

 

 

Reclame