Gizem Karaca a copilărit în SUA și Canada. Spune că s-a întors în Turcia de dor și pentru că probabil a chemat-o destinul. S-a clasat pe locul al doilea la Miss Turcia și s-a trezit în lumea actorilor când nici nu se aștepta. A jucat rol principal în 13 proiecte. Este căsătorită de cinci luni cu omul de afaceri Kemal Ekmekçi.

În această seară, Kanal D Turcia va transmite primul episod din noul ei proiect  ‘İnsanlık Suçu„.

„Soarta unui om se poate schimba într-o singură zi.

Uite, tatăl meu a murit din cauza ta…

Mama ta este cauza…„

„Am crescut într-o lume falsă. În lumea mea, nu conta să fii fericită. Era de ajuns un zâmbet fals. O casă frumoasă, haine scumpe, prieteni din înalta societate, un iubit chipeș. Chiar dacă părea o viață ideală, nu mi-a ajuns. Îmi lipsea mereu ceva: să fiu iubită. Doar a fi iubită. Apoi, mi-a ieșit în cale Cemal. Dur, grosolan, dar el. După aceea, nimic nu a mai fost la fel.

gizem2.jpg

Într-un interviu acordat cotidianului Hürriyet, Gizem Karaca spune că ea era omul care  întreba “Ce înseamnă rol principal?”. A muncit mult și nu a dezarmat niciodată. Nu și-a schimbat caracterul odată cu creșterea notorietății.  Nu a fost egoistă. Întotdeauna a căutat să-și corecteze problemele personale și să se dezvolte.

În ultimul timp a slăbit șase kilograme pentru că pe ecran fața ei părea prea grasă.

A ratat castingul pentru ‘Game of Thrones’, cel mai iubit serial al ei, serial în care și-ar fi dorit foarte mult să joace.

Peste zece ani se vede la Hollywood… Vorbește bine engleza și soțul ei o susține.

S-au cunoscut când ea filma serialul ‘Güzel Köylü’ la Muğla. Era un singur lor unde putea ieși cu colegii actori și acela era în proprietatea actualului ei soț. Făceau kitesurfing, serile aprindeau focul și priveau stelele. Era o dragoste de-o vară, dar în timp și-au dat seama că sunt foarte compatibili. Sunt de trei ani împreună și căsătoriți de cinci luni. Îl iubește pentru că este ambițios și de succes. Ca și ea. Kemal locuiește la Izmir, având afacerile acolo, iar ea la Istanbul. Încă sunt ca niște iubiți. Mai vine el, mai merge ea acolo.

gizem1.jpg

În noul serial joacă rolul Suna, o fată care are o mamă cu probleme și un logodnic patron de holding. În timp își dă seama că este parte a unei lumi false. Și atunci apare Cemal din Adana.

Iubește filmele cu  Woody Allen și Tarantino. Scarlett Johansson este idolul ei. Ar fi vrut să joace rolul ei din filmul ‘Lucy’.

A copilărit în Florida. Mama ei este casnică, tatăl inginer mecanic. Le-a plăcut mult în
New York și tatăl a spus ca fiica lor să studieze acolo. S-au mutat în Florida când avea șase ani. Tatăl ei cumpăra case afectate de uragan, le refăcea și apoi le vindea. A studiat școala primară și gimnaziul acolo. Apoi s-au mutat în Canada unde a studiat până în anul doi de liceu.

Se adaptează ușor oriunde. Nu aparține unui loc. Nu prinde rădăcini. A schimbat 13 școli. Era mereu fata cea nouă din școală.

Întrebată „De ce v-ați întors?„, a răspuns: „Mi-a fost foarte dor de Turcia. Apoi, iată, destinul…„

Reclame