În seara când a fost anunțată colaborare cu brandul pe care îl reprezintă, Burak Özçivit a răspuns întrebărilor reporterilor cu privire la noul său film și celor legate de gelozia soției sale.

Cu privire la film a fost întrebat dacă îl va promova deplasându-se iar prin țară și străinătate.

„Eu cred în așa ceva. Ceea ce fac, fac pentru public. Eu trebuie să-i ating pe acei oameni, să fiu în contact cu ei. Nu fac doar pentru mine sau doar pentru un segment de public, ci pentru un întreg. Eu sunt de părere că trebuie să mă întâlnesc cu oamenii care sunt cu inima pe aceeași frecvență cu mine. Îi poftesc să vină, iar eu mă voi strădui ca, în limita timpului, să mă văd cu ei. Anul acesta, din punct de vedere al timpului, sunt mai disponibil.„

A mai fost întrebat dacă se eschivează când i se adresează întrebări mondene și a spus că el răspunde de obicei atunci când trebuie.

Când l-au întrebat cum a fost în vacanță, acesta a răspuns că munca este mai importantă decât vacanța și crede în ceea ce face.

L-au întrebat dacă se consultă cu Fahriye Evcen în privința ofertelor primite sau decide de unul singur.

A răspuns că este normal să se consulte, Fahriye fiind, de asemenea, imaginea unui brand de îmbrăcăminte și că există „o dulce concurență„ între ei.

Reporterii i-au reamintit de știrile din ultimele zile cu privire la faptul că Fahriye Evcen ar fi geloasă și l-ar însoți la filmări.

Burak Özçivit a răspuns : „Domnilor, ce frumos vorbeam! Nu mă întrebați astfel de absurdități. Voi chiar credeți în astfel de știri? Voi mă cunoașteți. E nevoie să mai zic ceva?

Sursa: emisiunea „Duymayan kalmasın”/Star TV

Urmează:

  • Cu ce blondă au crezut că l-au prins?
  • Și-a schimbat Fahriye Evcen culoarea ochilor?

DUPĂ AMIAZĂ!

Reclame