ACTORI TURCI

Cu cine vreți să-l vedeți pe ecran?


Kıvanç Tatlıtuğ a fost premiat de peste 20 de ori cu „Premiul pentru Cel Mai Bun Actor al Anului„, dar și cu multe premii pentru STIL.

După emoționantul film „Hadi be oğlum/Haide, fiule”, Kıvanç Tatlıtuğ se pregătește să revină pe micul sau/și marele ecran.

Fanii știu foarte bine alături de cine i-ar sta acestuia bine pe ecran, dar noluyo.tv propune un exercițiu de imaginație și un sondaj de opinie pe această temă.

Iată potențialele partenere ale îndrăgitului actor și propunerile de proiect:

KIVANÇ TATLITUĞ şi BURCU BİRİCİK

kivancburcubiricik.jpg

„Hayat Şarkısı/ Cântecul vieții„ este serialul care a consacrat-o pe Burcu Biricik. Se întoarce pe micile ecrane cu  8. Gün/A opta zi. Cu Kıvanç Tatlıtuğ i-ar sta bine într-un film de cinema, o poveste de dragoste presărată cu tristețe, ca de la ochi albaștri la ochi albaștri.

KIVANÇ TATLITUĞ şi ELÇİN SANGU

kivancelcin

După succesul incontestabil din „Kiralık Aşk/ Dragoste de închiriat„, Elçin Sangu revine pe platforma digitală Blu TV cu serialul „Yaşamayanlar/ Cei care nu trăiesc„. Cei doi au mai jucat în „Kurt Seyit ve Şura„. Ar putea juca împreună într-un serial sau film de cinema. În orice caz, multă acțiune și o dragoste imposibilă răsărită în miezul unei povești periculoase.

KIVANÇ TATLITUĞ şi ASLI ENVER

kivanasli.jpg

Joacă în serialul de succes „İstanbullu Gelin/ Mireasa din Istanbul„ rolul principal Aslı Enver și Kıvanç Tatlıtuğ ar putea juca soț și soție, în locul unei povești pline de dragoste și pasiune, într-o poveste despre o căsnicie nebună, de ani și ani, care se îndreaptă spre final.

KIVANÇ TATLITUĞ şi AYÇA AYŞİN TURAN

kivancaycaaysinturan

După rolurile din „Karagül„ și „Meryem„, Ayça Ayşin Turan va juca alături de Çağatay Ulusoy în primul serial turcesc pentru Netflix. Este frumoasă și talentată. Cei doi ar putea juca într-un serial sau un film de cinema.

KIVANÇ TATLITUĞ şi SERENAY SARIKAYA

kivancserenay.jpg

După rolul de succes din serialul digital Fi-Çi, Duru Durulay, Serenay Sarıkaya este în pauză. Cei doi ar putea juca într-un serial tv sau digital. Ar putea fi o poveste de dragoste pasională dintre doi rivali periculoși cu afaceri ilegale.

KIVANÇ TATLITUĞ şi NESLİHAN ATAGÜL

kivancneslihan.jpg

După performanța din „Kara Sevda„, se pregătește să revină în fața fanilor cu serialul digital „Dip„ alături de İlker Kaleli. Neslihan Atagül ar putea juca alături de Kıvanç Tatlıtuğ într-o dramă foarte puternică.

KIVANÇ TATLITUĞ şi BEREN SAAT

kivancberensaat.jpg

Legendarul cuplu din „Aşkı Memnu/ Iubire ascunsă„. Anu trecut anii, dar ei încă sunt compatibili în ochii fanilor care sunt de părere că nu se va mai întâlni o astfel de compatibilitate. Poate că își doresc imposibilul. De ce nu?

KIVANÇ TATLITUĞ şi FAHRİYE EVCEN

kivancfahriye.jpg

Cei de la noluyor.tv au trecut această propunere ca bonus. Ultima oară a jucat în „ Ölene Kadar/ Până la moarte„ alături de Engin Akyürek. În „Kurt Seyit ve Şura„ a jucat rolul, Mürvet, soția lui Kurt Seyit, dar au avut prea puține scene împreună.

Puteți vota aici:

https://noluyo.tv/haber/13671/kivanc-tatlitugun-olasi-partnerleri?utm_medium=haber&utm_source=twitter&utm_campaign=kivanc-tatlitug-olasi-partnerleri

 

12 răspunsuri »

 1. Kivanc si Neslihan Atagul,este foarte talentata, am vazuto de la primul film si pana la Kara Sevda, de la un film la altul a crescut in forta dramatica a personajului, de fiecare data a intrat in pielea personajului perfect. Si mie mi s=ar parea ca ar face o echipa f. buna cu Kivanc, care este un talent iesit din comun.

  Apreciază

 2. Revin , in mod cer, Kivanc-Tuba. pacat ca regizorii nu exploateaza mai intens acest cuplu care atat din punct de vedere estetic cat si artistic sunt perfect compatibili., mai ales in stadiul actual de maturitate. Nu intamplator a fost decretata perechea cea mai frumoasa de actori a Turciei. Toate asocierile de mai sus mi se par nepotrivite, doar nu suntem la fotograf (sunt frumosi impreuna????!!!)Important este ca Kivanc sa intalneasca o actrita cu forta actoriceasca comparabila

  Apreciază

 3. Kivanc si Beren sunt ffff buni si joaca si bine miar placea sai vad din nou intrun nou serial cat de curand

  Apreciază

 4. Va respect punctul de vedere, dar Beren este una dintre putinele actrițe care știu cu adevărat sa transmită emoțiile personajului pe care îl joaca, cel putin asta este părerea mea. 🤗

  Apreciază

 5. De ce vi se pare Beren Saat mai interesanta, sau mai frumoasa decat Tuba? E doar mai moderna si cu ceva mai mult sex-appeal, dar atat ca actrita cat si ca fizic, Tuba ii este superioara „dragutei” Beren. Daca ar fi sa ne raportam doar la rolul din Kosem si ar fi suficient pentru a-i defini limitele actoricesti. Fatmagul versus Asi, avantaj Asi!

  Apreciază

 6. Întodeauna s-au făcut comparații între Beren Saat și Tuba, dar din punctul meu de vedere Beren este mult peste Tuba, cu toate ca sunt o fană și a Tubei( am urmărit toate serialele cu ea). Și da, as vrea sa ii văd din nou împreuna pe Beren și Kivanc, poate ca de data acesta, intr-o poveste cu happy end.

  Apreciază

 7. Asocierea Kivanc-Tuba mi se pare cea mai potrivita, dar cred ca in situatia de fata Tuba „nu e in carti”. Cu Beren Saat a fost altceva, o atractie fizica puternica si in viata reala, care a dat forta si vibratie rolurilor din film ,dar acest fapt nu este un reper de compatibilitate artistica intre doi actori. Beren Saat este intradevar frumoasa, expresiva dar nu este o actrita de calibrul Tubei. Cu Neslihan in niciun caz, pe Neslihan o vad doar cu Burak Ozcivit, pacat ca nu suntimpreunasi in viata de zi cu zi. Serenay Sarikaya este un tip de „vampa”nu prea frumoasa incompatibila oricum cu un mare actor ca KT

  Apreciază

 8. Sa fie Ayca Aysin Turan. Am vazut-o in Karagul. E „apriga” si mi-ar placea un astfel de tandem.

  Apreciază

 9. KIVANÇ TATLITUĞ şi BURCU BİRİCİK sunt foarte frumosi impreuna . As vrea sa -i vad intr-un serial comedie romantica .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.