Kıvanç Tatlıtuğ a fost premiat de peste 20 de ori cu „Premiul pentru Cel Mai Bun Actor al Anului„, dar și cu multe premii pentru STIL.

După emoționantul film „Hadi be oğlum/Haide, fiule”, Kıvanç Tatlıtuğ se pregătește să revină pe micul sau/și marele ecran.

Fanii știu foarte bine alături de cine i-ar sta acestuia bine pe ecran, dar noluyo.tv propune un exercițiu de imaginație și un sondaj de opinie pe această temă.

Iată potențialele partenere ale îndrăgitului actor și propunerile de proiect:

KIVANÇ TATLITUĞ şi BURCU BİRİCİK

kivancburcubiricik.jpg

„Hayat Şarkısı/ Cântecul vieții„ este serialul care a consacrat-o pe Burcu Biricik. Se întoarce pe micile ecrane cu  8. Gün/A opta zi. Cu Kıvanç Tatlıtuğ i-ar sta bine într-un film de cinema, o poveste de dragoste presărată cu tristețe, ca de la ochi albaștri la ochi albaștri.

KIVANÇ TATLITUĞ şi ELÇİN SANGU

kivancelcin

După succesul incontestabil din „Kiralık Aşk/ Dragoste de închiriat„, Elçin Sangu revine pe platforma digitală Blu TV cu serialul „Yaşamayanlar/ Cei care nu trăiesc„. Cei doi au mai jucat în „Kurt Seyit ve Şura„. Ar putea juca împreună într-un serial sau film de cinema. În orice caz, multă acțiune și o dragoste imposibilă răsărită în miezul unei povești periculoase.

KIVANÇ TATLITUĞ şi ASLI ENVER

kivanasli.jpg

Joacă în serialul de succes „İstanbullu Gelin/ Mireasa din Istanbul„ rolul principal Aslı Enver și Kıvanç Tatlıtuğ ar putea juca soț și soție, în locul unei povești pline de dragoste și pasiune, într-o poveste despre o căsnicie nebună, de ani și ani, care se îndreaptă spre final.

KIVANÇ TATLITUĞ şi AYÇA AYŞİN TURAN

kivancaycaaysinturan

După rolurile din „Karagül„ și „Meryem„, Ayça Ayşin Turan va juca alături de Çağatay Ulusoy în primul serial turcesc pentru Netflix. Este frumoasă și talentată. Cei doi ar putea juca într-un serial sau un film de cinema.

KIVANÇ TATLITUĞ şi SERENAY SARIKAYA

kivancserenay.jpg

După rolul de succes din serialul digital Fi-Çi, Duru Durulay, Serenay Sarıkaya este în pauză. Cei doi ar putea juca într-un serial tv sau digital. Ar putea fi o poveste de dragoste pasională dintre doi rivali periculoși cu afaceri ilegale.

KIVANÇ TATLITUĞ şi NESLİHAN ATAGÜL

kivancneslihan.jpg

După performanța din „Kara Sevda„, se pregătește să revină în fața fanilor cu serialul digital „Dip„ alături de İlker Kaleli. Neslihan Atagül ar putea juca alături de Kıvanç Tatlıtuğ într-o dramă foarte puternică.

KIVANÇ TATLITUĞ şi BEREN SAAT

kivancberensaat.jpg

Legendarul cuplu din „Aşkı Memnu/ Iubire ascunsă„. Anu trecut anii, dar ei încă sunt compatibili în ochii fanilor care sunt de părere că nu se va mai întâlni o astfel de compatibilitate. Poate că își doresc imposibilul. De ce nu?

KIVANÇ TATLITUĞ şi FAHRİYE EVCEN

kivancfahriye.jpg

Cei de la noluyor.tv au trecut această propunere ca bonus. Ultima oară a jucat în „ Ölene Kadar/ Până la moarte„ alături de Engin Akyürek. În „Kurt Seyit ve Şura„ a jucat rolul, Mürvet, soția lui Kurt Seyit, dar au avut prea puține scene împreună.

Puteți vota aici:

https://noluyo.tv/haber/13671/kivanc-tatlitugun-olasi-partnerleri?utm_medium=haber&utm_source=twitter&utm_campaign=kivanc-tatlitug-olasi-partnerleri