Bașak este cea mai mare șansă a mea


 

Kıvanç Tatlıtuğ revine în cinematografe cu un rol de excepție.

Filmul „Hadi be oğlum/Haide, fiule!” va putea fi vizionat din 16 februarie.

Actorul a acordat un interviu revistei L’officiel.

Întrebat  „Ce fel de bărbat a făcut căsătoria din tine?„, actorul a răspuns:

„În această profesie, până și un bărbat stabil ca mine poate fi influențat ușor de notorietate sau de ideile altora. Din momentul când faci acel pas dinspre ușă și până dimineața, trebuie să te reînnoiești. Trebuie să existe cineva care să-ți amintească de adevăratul Kıvanç. Cel mai important lucru pe care l-am învățat în cincisprezece ani este acesta. De aceea, mie mi-a priit căsătoria. Este foarte frumos să fii responsabil. Cred că se reflectă și în activitatea mea. Mă dedic mai mult în tot ceea ce fac. Eu și Bașak ne sprijinim recirpoc din toate punctele de vedere. De aceea sunt foarte fericit. Soția mea este cea mai mare șansă a mea. „

Sursa: ayaklizgazete.com

Kıvanç Tatlıtuğ și Başak Dizer s-au căsătorit, după o relație de peste doi ani, în 19 februarie 2016. Ceremonia a fost simplă și a avut loc la Ambasada Republicii Turcia din Paris. Martorii cuplului au fost asociata miresei Deniz Marșan și fotograful Tamer Yılmaz, iar pentru mire au fost producătorul Kerem Çatay și impresara Gaye Sökmen.

kt11

 

 

5 gânduri despre “Bașak este cea mai mare șansă a mea

 1. monica

  Diferenta de varsta e chiar apreciabila(circa 13-14 ani).Noroc cu chirurgia estetica si cu schimbarea mentalitatii (desi suntem in Turcia), care nu se mai impiedica de aceste diferente de varsta. Acum lucrurile arata bine, dar viitorul si mai ales tentatiile inerente profesiei pot schimba datele problemei. Am inteles ca KT a investit multi bani in noua sotie si in afacerile ei si ca ar avea chiar datorii. Acest tip de subordonare /dominatie inversa este specific cuplurilor in care femeia este matura si foarte versata.Oricum este evident ca intre ei exista atractie, desi sotia este un produs bine ajustat prin inteventii estetice. Dincolo de diferenta de varsta, care poate deranja sau nu ochiul spectatorului, este cert ca intotdeauna publicul isi idealizeaza actorii preferati si se asteapta la optiuni perfecte din partea lor si in viata personala. Mai ales in cazul unei vedete precum KT, si frumos si extrem de talentat, oamenii sunt tentati sa-i caute partenera ideala ca in sondajul supus acum atentiei.

  Apreciază

 2. CTP

  Un cuplu armonios.
  Se spune,și iată ca și în acest caz se confirma ,ca bărbații maturi in gindire și înțelepți nativ ,prefera sau sint atrasi instinctiv de o femeie cu trei patru ani mai in virsta decit ei tocmai pentru ca sa genereze o relație serioasa și de ce nu,perfecta.
  Asta tocmai pentru ca nu suporta INSTINCTUAL ca ei sa dea lecții de viata facind risipa de cuvinte si energie, ci vor ca în momentul în care ei vor sa exprime un adevăr,femeia de linga ei deja sa-l fi ginfit si EXECUTAT DEJA!
  Deci concordanta în gândiri și mentaliti dar și fapte!
  Frumos!Superb !
  BRAVO LOR!
  SA VA TINA DUMNEZEU TOT AȘA, PINA
  DINCOLO DE VIATA!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mariana

  Kivanc e ca vinul, capata noi valente si ii creste valoarea pe masura ce trece timpul si cu fiecare rol pe care il interpreteaza. Nu pot decat sa ma bucur ca ocupa un loc pe podium in topul preferintelor mele.

  Apreciază

 4. Cris

  Iată un cuplu frumos, vizibil dar și discret. Iar diferența de vârstă nu a fost o problema, ea fiind mai mare. O căsătorie la Paris care durează. :))
  Filmul sper că va fi un succes, este foarte emoționant.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.