Și anul acesta, fanii actriței Bergüzar Korel au reușit să o surprindă la aniversarea zilei sale de naștere. Bergüzar Korel Universal Fan Club a ajuns în Karaburun, localitatea unde a copilărit actrița și a realizat atelierul de pictură al unei școli primare.

berguzar02

Bergüzar Korel a participat la inaugurare cu Hülya Darcan, mama sa. Actrița s-a adresat membrilor Fan Clubului astfel: „Mi se pare un pic nesincer să vă numesc fani. Ați devenit o familie foarte frumoasă, iar eu sunt foarte fericită să fiu parte a acestei familii. Nu pot să nu mă întreb „Ce am făcut să merit un cadou aniversar cu adevărat magnific?„. Cuvintele rămân într-adevăr insuficiente.„

be1

Inaugurarea a avut loc în ziua de 9 Septembrie, Ziua Independenței Izmirului, motiv pentru care aceasta a vrut să sublinieze:  “Ca o femeie a Republicii,  mă străduiesc să cresc un fiu care să nu se abată de la drumul lui  Atatürk. Întotdeauna lupt pentru pentru lumină și viitor.

be2.jpg

Să fiți atât de fericiți cât m-ați făcut pe mine fericită. Ce bine că existați! ’

În anii trecuți, Bergüzar Korel Universal Fan Club a plantat copaci în numele actriței și a construit o fântână în Africa.

Sursa: medyatava.com

Reclame