SABAH scrie, sub titlul, „Veste proastă pentru Kıvanç Tatlıtuğ”, că la sfârșitul lunii ar fi trebuit să înceapă fimările în SUA, dar se confruntă cu o situație de criză deoarece a fost refuzat de Katie Holmes, fosta nevastă a lui Tom Cruise. De ce l-a refuzat? Pentru că nu-l cunoaște!
Dacă filmările nu vor începe până în septembrie, toate contractele se vor rezilia. Vânzările ar fi început, mai ales în țările arabe, iar cei din Dubai ar fi nerăbdători pentru a vedea gala filmului, gală care s-ar organiza chiar în Dubai.
Kıvanç Tatlıtuğ ar primi 250.000 dolari (Nu-i prea puțin pentru Hollywood?)
Dacă știrea este adevărată, spun că el a pierdut o sumă sau poate își găsește repede altă parteneră, dar Katie Holmes nici nu știe ce a pierdut!
Și-apoi, dacă suntem educați, trebuie măcar să facem cunoștință. Atunci, oricum s-ar fi pierdut în ochii lui :)))
Glumesc, desigur!!! Nu e cazul să ne erijăm în avocații cuiva. 
Ei își cunosc mai bine motivele! Despre pamflet ați auzit? 

 

 

În altă ordine de idei, poate cea mai importantă, actorul a liniștit ziariștii care zilele trecute scriau că a văzut moartea cu ochii după căzătura în porțiunea cu elice în timp ce iahtul său era în mers.
Kıvanç Tatlıtuğ este la Bodrum /Gümüşlük împreună cu oaspeții săi și a mărturisit:„După cum vedeți, prieteni, nu am absolut nimic. Simțiți-vă bine!„(Sursa: televizyongazetesi.com)
Publicitate