Bergüzar Korel, una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia, cunoscută în România din serialul 1001 nopți (serial care a înregistrat recorduri de audiență în Turcia, țările din Balcani, țările arabe și chiar în raiul telenovelelor -America Latină), dar și ca soție a celebrului actor turc Halit Ergenç, partenerul său din serial și eroul principal din Suleyman Magnificul, și-a împlinit visul de a deschide o cafenea proprie. S-a întâmplat în în urmă cu doi ani. Se numește Not Just Coffee. Este mică și cochetă, dar se remarcă prin savoarea cafelei și a fursecurilor ale căror rețete poartă chiar semnătura actriței.

Până să înceapă filmările la serialul „Vatanım Sensin” (Tu ești patria mea), un serial istoric de succes care vine după zece ani de la primul lor proiect comun (Binbir Gece/1001 de nopți), actrița dedica destul de mult timp pasiunii sale. Așa cum puteți vedea și din imaginile următoare!

View this post on Instagram

klip çekiyorum 🌹

A post shared by Deniz Yildiz (@denisyildis) on

bandicam 2017-07-22 16-46-32-243bandicam 2017-07-22 17-29-00-714

bergubergu2bergu3

b2b3b7

Fotografii: Instagram/Facebook

O altă pasiune a actriței este cântatul!

A petrecut timp prețios în studioul de înregistrări pentru a lansa albumul care conține 12 melodii semnate Sezen Aksu, compozitoare și solistă deosebit de apreciată în Turcia. Motivul pentru care a acceptat această provocare este unul caritabil.