Surprinsă de reporteri într-un centru comercial, Neslihan Atagül a fost întrebată dacă ea și Kadir Doğulu își doresc copil. Actrița a răspuns că deocamdată nu își doresc un copil. Reporterii au întrebat-o ce părere are despre afirmația actriței Serenay Sarıkaya potrivit căreia nașterea copiilor omoară cariera, Neslihan Atagül a răspuns: „Deocamdată nu ne dorim copil, dar nu sunt de acord că o căsătorie omoară cariera. Serenay a spus asta dintr-o cu totul altă perspectivă. Serenay are o percepție eronată și nedreptățește foarte multe femei.„ (Sursa: sabah.com.tr) Ftografii: instagram.com

nes.jpg

Serenay Sarıkaya este foarte mulțumită de relația pe care o are și consideră că nu e timpul căsătoriei. Vrea să își construiască o carieră. Este de părere că, odată cu nașterea sa, copilul trebuie să primească întreaga atenție. Partenerul acesteia, actorul Kerem Bursin a declarat că ar putea recurge la adopția unui copil dacă nu va avea copilul lui.

ks2ks3

Neslihan Atagül (n.20 august 1992)joacă actualmente în serialul de succes „Kara Sevda„ (Dragoste infinită) alături de Burak Özçivit.

bandicam 2017-03-13 23-03-37-425.jpg

Serenay Sarıkaya (n.1iulie 1991)va juca rolul unei dansatoare într-un nou serial.

bandicam 2017-03-13 23-01-19-310.jpg

View this post on Instagram

DURU… 🖤

A post shared by Serenay Sarıkaya (@serenayss) on