bh

În timp ce încă se tratează rănile produse de tentativa de lovitură de stat din 15 iulie, sectorul serialelor începe să se cutremure din cauza reducerii publicității alocate. Unele proiecte care începuseră pregătirile și-au încetinit ritmul.

Pe de altă parte, există companii care vor să continue. Se fac ultimele pregătiri pentru serialele în care vor juca Çağatay Ulusoy şi Kıvanç Tatlıtuğ. De asemenea, s-a decis ca filmările serialului în care, după 11 ani, vor juca împreună Bergüzar Korel şi Halit Ergenç, să înceapă la 15 august sau cel târziu la sfârșitul lunii.

Cu privire la acest serial se zvonește că își va schimba denumirea inițială pentru că nu ar fi una oportună după ceea ce s-a întâmplat în 15 iulie.

În povestea din Izmirul anului 1918, Cevat, un militar iubitor de patrie, va fi interpretat de Halit Ergenç iar Azize,soția acestuia, mamă a doi copii, de Bergüzar Korel.

S-au vehiculat până acum două denumiri pentru serial, dar se zvonește că este nevoie de o schimbare. Denumirile inițiale au fost „Izmir 1918„ și „Trădător de patrie„. Denumirea vehiculată este „Ești patria mea„.

Vom trăi și vom vedea.

Cei doi sunt,cel puțin deocamdată, în Europa.

Sursa: acunn.com.tr

Foto: gecce.com