„Brad Pitt al Orientului Mijlociu”vrea la Hollywood!


 

Kıvanç Tatlıtuğ, deținătorul titlului „Best Model Of The World„  poreclit drept „Brad Pitt al Orientului Mijlociu”, cunoscut publicului nostru din serialele „Iubire de argint„ , „Iubire ascunsă„ și „În dragoste și în război„, recent căsătorit cu Bașar Dizer- născută în 1980/creator de modă și stilist cu studii la Milano-  “Instituto Moda di Burgo”, vrea un rol la Hollywod.

Este un vis mai vechi al actorului, acesta participând, destul de des în anii trecuți, la cursuri de actorie și învățare a limbii engleze. S-a săturat să tot fie cazat la hotel, de aceea și-a cumpărat o locuință în Los Angeles- locul unde bate inima cinematografiei.

Zilele acestea se află acolo împreună cu soția sa.

Ece Yörenç, scenarist și regizor (cu care actorul a colaborat la serialul de succes „Iubire ascunsă„(Aşk-ı Memnu), îl ajută să intre în contact cu producători consacrați pentru ca Kıvanç Tatlıtuğ să-și vadă visul împlinit în cel mai scurt timp.

Filmările pentru noul serial de televiziune, serial în distribuția căruia va fi Kıvanç Tatlıtuğ, vor începe la sfârșitul lui iunie. Până atunci, acesta va rămâne în Los Angeles.  (Takvim)

http://www.milliyet.com.tr/kivanc-tatlitug-hoolywood-da-magazin-2253455/

http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2016/05/29/kivanc-hoolywoodda

kt2

Un comentariu

  1. Va multumesc frumos pentru informatiile despre Kivanc! Este extrem de talentat, cu nimic mai prejos decat tinerii actori de la Hollywood, stapaneste bine limba engleza, arata.. ca un zeu, are tot ce-i trebuie pentru a avea succes si acolo! Va doresc o saptamana cu reusite!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.