Kıvanç Tatlıtuğ, deținătorul titlului „Best Model Of The World„  poreclit drept „Brad Pitt al Orientului Mijlociu”, cunoscut publicului nostru din serialele „Iubire de argint„ , „Iubire ascunsă„ și „În dragoste și în război„, recent căsătorit cu Bașar Dizer- născută în 1980/creator de modă și stilist cu studii la Milano-  “Instituto Moda di Burgo”, vrea un rol la Hollywod.

Este un vis mai vechi al actorului, acesta participând, destul de des în anii trecuți, la cursuri de actorie și învățare a limbii engleze. S-a săturat să tot fie cazat la hotel, de aceea și-a cumpărat o locuință în Los Angeles- locul unde bate inima cinematografiei.

Zilele acestea se află acolo împreună cu soția sa.

Ece Yörenç, scenarist și regizor (cu care actorul a colaborat la serialul de succes „Iubire ascunsă„(Aşk-ı Memnu), îl ajută să intre în contact cu producători consacrați pentru ca Kıvanç Tatlıtuğ să-și vadă visul împlinit în cel mai scurt timp.

Filmările pentru noul serial de televiziune, serial în distribuția căruia va fi Kıvanç Tatlıtuğ, vor începe la sfârșitul lui iunie. Până atunci, acesta va rămâne în Los Angeles.  (Takvim)

http://www.milliyet.com.tr/kivanc-tatlitug-hoolywood-da-magazin-2253455/

http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2016/05/29/kivanc-hoolywoodda

kt2

Publicitate